1. Maaltijden-inspiraties
  2. Guilty pleasure, de beste pleasure - Deze 5 lekkernijen zijn onweerstaanbaar lekker!
5 x Guilty Pleasure Om Duimen En Vingers Bij Af Te Likken

Guilty pleasure, de beste pleasure - Deze 5 lekkernijen zijn onweerstaanbaar lekker!

Af en toe even schaamteloos genieten van een lekker stuk taart, een vette hamburger of een chocolade brownie. Dat maakt het leven een stuk leuker. Iedereen heeft zo zijn guilty pleasure, dus het is niets om je over te schamen. Of je nu midden in de nacht een appelflap naar binnen werkt of een patatje oorlog verorbert op een vrijdagavond, het is helemaal oké. Plezier is belangrijk, of het nu guilty is of niet. De volgende 5 lekkernijen passen perfect op jouw guilty pleasure lijstje.

1. At The Movies - Huisgemaakte Cheesecake

Cheesecake is geweldig in elk opzicht. En al helemaal als ie ook nog eens huisgemaakt is. En nee, het is niet nodig om zelf aan de slag te gaan in de keuken. Bij At The Movies kun je zo'n heerlijke huisgemaakte cheesecake bestellen. Een grote hap van een heerlijke romige cheesecake, dat maakt heel je dag goed! En nee, het is niet nodig om je zorgen te maken over al die calorieën, jij hebt dit dubbel en dik verdient!

2. Bakkerscafé Godfried - Appelflap

Een warme verse appelflap van een goede bakker. Dat is pas een momentje van genot! Heb je geen zin om uit je zetel te komen om naar de bakker te lopen? Dan bestel je die heerlijke appelflap toch gewoon bij Bakkerscafé Godfried. Je kan hier zelf kiezen of je een warme of een koude appelflap wilt. De zoete vulling van zachte appels en een vleugje kaneel in combinatie met die krokante flapjes is echt onweerstaanbaar lekker!

3. Ben & Jerry's - Chunky Monkey

Wat ook heerlijk smaakt bij een warme appelflap is een romig ijsje van Ben & Jerry's. Zij maken ongelooflijk lekker ijs vermengd met allerlei chunks en swirls en afgetopt met nog meer lekkers. Van de beschrijving alleen al loopt het water je in de mond. Weet je niet welke smaak te kiezen? Ga dan voor de Chunky Monkey. Dit is bananenroomijs met walnoten en choco banaantjes!

4. The Happiness Kitchen - Red Velvet Cupcake

A post shared by Ronita Dragomir (@rd.red) on

Wat gaat er boven een heerlijke red velvet cupcake? Helemaal niets als je het ons vraagt! Een red velvet cupcake heeft een verleidelijke rode kleur en wordt afgewerkt met een romige cream cheese frosting. Kwijl! Gelukkig hoeft je niet te wachten tot het weer Valentijn is, want bij The Happiness Kitchen kun je deze legendarische cupcake gewoon het hele jaar door bestellen. Oef!

5. Mr. Morris - Blondie

A post shared by Mr.Morris (@mrmorrisnl) on

Iedereen houdt wel van een originele chocolade brownie. Maar heb je de variant met witte chocolade al geproefd? Die is ook waanzinnig lekker! De witte chocolade tilt de brownie naar een heel ander level. Weet je niet waar je dit kan verkrijgen? Geen paniek! Wij gingen op zoek en kwamen uit bij de Blondie van Mr. Morris, een romig zacht cakeje met witte chocolade. Echt mega lekker!

Heb jij nu ook een onweerstaanbaar verlangen gekregen naar al deze zoete lekkernijen? Geef er dan lekker aan toe en bestel jouw favoriete guilty pleasure op Deliveroo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application