1. Maaltijden-inspiraties
  2. Goedkoop Avondeten Voor Een Onvergetelijk Verjaardagsfeest
4 x Bijzonder Lekker En Goedkoop Avondeten

Goedkoop Avondeten Voor Een Onvergetelijk Verjaardagsfeest

Ben je bijna jarig en geef je een etentje? Dan heb je tegenwoordig heel wat leuke opties om eten te bestellen. Moet je tegelijk ook rekening houden met je budget? Dan wordt de keuze al iets moeilijker. Toch is er nog geen reden tot paniek, want wij gingen voor jou op zoek naar goedkoop avondeten waar je toch een onvergetelijk feestje mee kan geven. De 4 gerechten hieronder zijn niet alleen feestelijk en lekker, maar ook goed voor je portemonnee.

1. Pizza

Een authentieke Italiaanse pizza is geliefd bij heel veel mensen. Het is vullend, je kan kiezen uit tal van verschillende toppings en nog een voordeel is dat het goedkoop is. De perfecte keuze dus voor jouw verjaardagsfeest. Sugo is geen gewone pizzeria. Je bestelt hier namelijk geen grote ronde pizza's in zijn geheel, je kan hier afzonderlijke stukken pizza kopen. En dat is net zo handig voor jouw feestje. Kies er enkele pizza's uit die jij lekker vindt en neem telkens een aantal stukken. Zo kun je niet alleen geld besparen, het is ook heel leuk voor je gasten om zoveel te kunnen proeven.

2. Friet met bitterballen

Het is feest en dat betekent dat je even niet aan calorieën moet denken. Verse friet met bitterballen, daar kun je iedereen blij mee maken. En als je dan toch voor fastfood kiest, ga je best voor kwaliteit. En dat is iets waar de eigenaars van Pomms' veel waarde aan hechten. Zij houden erg veel rekening met de herkomst en de kwaliteit van hun producten. Hier vind je dan ook alleen verse frieten en snacks van de hoogste kwaliteit. En dat gaan jouw gasten zeker waarderen!

3. Mexicaans

A post shared by Dutchfoodiess (@dutchfoodiess) on

Heb je liever eten met wat meer pit? Dan kies je toch gewoon voor Mexicaans! Bij Xoco heb je heel veel keuze: burritos, soft tacos, bowls en salades met alle mogelijk smaken. Ben je vegetarisch of hou je van vlees? Hier is voor ieder wat wils. En om je feestje nog wat op te spicen tover je nog wat tequila en cocktails uit je mouw. Olé!

4. Tapas

Vind je het leuk om rond een grote tafel te zitten met je vrienden om dan te proeven van allerlei kleine hapjes? Dan zijn tapas zeker iets voor jou. Tapasbar De Hemel op Aarde serveert niet alleen Spaanse tapas, maar ook tapas uit Frankrijk en de Balkan met een eigen twist. Er staan heel wat koude gerechten op het menu zoals zongedroogde cherrytomaatjes, pata negra (ham van het Iberisch scharrelvarken), carpaccio truffel en huisgemarineerde rauwe zalm. Daarnaast heb je ook nog verschillende warme vlees- en visgerechten waaronder garnalenkroketjes en Griekse gehaktballetjes. En natuurlijk zijn er ook nog vegetarische opties, zoals gevulde paprika en patatas bravas. Je kunt zoveel of zo weinig tapas bestellen als je wilt. Maak er een mooie mix van en het feestje kan beginnen!

Je verjaardag moet uitgebreid gevierd worden en dat doe je samen met je vrienden en vooral lekker eten. Nog meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application