1. Maaltijden-inspiraties
  2. Met Deze Gezonde Sapjes Geef Je De Winterblues Geen Kans!
4 Gezonde Sapjes Voor Extra Weerstand In De Winter 

Met Deze Gezonde Sapjes Geef Je De Winterblues Geen Kans!

Gezonde sapjes drinken is een goede manier om in de winter extra groenten en fruit binnen te krijgen. Het is lekker en snel en je kan er je immuunsysteem mee versterken, zodat je minder snel ziek wordt. Bovendien is het veel gemakkelijker om een sapje naar binnen te werken dan de eigenlijke kilo aan groenten en fruit op te eten. Je lichaam krijgt meteen een mega boost door de grote hoeveelheid vitamines en dit is nu net wat je nodig hebt in de winter. Vind je het teveel gedoe om zelf te gaan juicen? Geen probleem. De volgende lekkere sappen kun je gewoon online bestellen.

1. Green Juice voor een sterk immuunsysteem

De Green Juice van Smood Juicebar is een heerlijk koud geperst sapje dat bestaat uit spinazie, rode paprika, komkommer en appel. Dat zijn heel wat gezonde stoffen ineens. Spinazie bevat naast belangrijke vitamines ook ijzer, magnesium en foliumzuur. Komkommer werkt hydraterend en helpt schadelijke stoffen uit je lichaam te verwijderen. Rode paprika zit vol vitamine C, een belangrijke vitamine voor een sterk immuunsysteem en appels bevatten antioxidanten die goed zijn voor je hersenen. Een echte power drink dus!

2. Sapje Energy voor kracht en vitaliteit

Na een Sapje Energy van Anne&Max voel je je weer helemaal als herboren. In dit sapje zit rode biet, winterpeen, rode kool, paarse boerenkool, appel, paarse bataat, citroen, basilicum en gember. Rode biet, rode kool en gember zijn heel erg goed voor de stofwisseling en spijsvertering en versterken tegelijk je immuunsysteem. Daarnaast zullen de vitamines in citroen je hersenen en zenuwen stimuleren, waardoor je optimaal kan functioneren. Je energiepijl schiet de hoogte in! En ook niet onbelangrijk: dit sapje smaakt gewoon  enorm lekker.

3. Nooit meer verkouden met de Turbo Charge

Tijdens de winter is het aan te raden om veel broccoli te eten. De goede stoffen in deze lekkere groente zijn goed voor je hersenen en helpen bij het bestrijden van ziektes. En wij hebben een waanzinnig lekker sapje gevonden met broccoli om het je extra gemakkelijk te maken. Het sapje Turbo Charge kun je bestellen bij Juicebar Heavenly Smoothies. Dit sapje bestaat naast broccoli uit ananas, banaan, spinazie en appel. Ananas helpt tegen verkoudheid en het werkt bloeddruk verlagend. Samen met de banaan voel je je extra lang verzadigd.

4. Bestrijd de griep met Flu-Fighters

Ben je door die barre winterse temperaturen toch ziek geworden, dan weten wij wel een sapje dat je zo weer op de been helpt. In de Flu-Fighters van Bagel and Juice zit een goede portie gember, wortel, appel en selderij. Gember is gekend omwille van zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het kan heel wat kwaaltjes bestrijden, zoals migraine en de griep. Daarnaast bevat selderij een duizelingwekkende hoeveelheid vitamine C. Met dit krachtige sapje ben je dus in no time weer genezen!

Laat de winter je niet klein krijgen en geef je lichaam wat het nodig heeft. Sapjes zijn ontzettend gezond en erg lekker. Ga dus snel naar Deliveroo en maak je keuze!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application