1. Maaltijden-inspiraties
  2. Gek Op Nachos? Dan Moet Je Deze Nacho Maaltijden Eens Proberen!
Gerechten Met Mexicaanse Nachos Die Je Helemaal Vullen

Gek Op Nachos? Dan Moet Je Deze Nacho Maaltijden Eens Proberen!

Mexicaans eten is simpel, maar zo lekker. Nachos zijn de perfecte snack voor tijdens een filmavond, heerlijk met wat gesmolten kaas of guacamole. Maar wist je dat er ook volledige maaltijden gemaakt worden met nachos? Zo zijn er nacho ovenschotels met kaas en vlees of kip en zelfs nacho pizza's! Daar moeten we dringend eens kennis mee maken. Hieronder vind je vier gerechten met nachos die je moet proberen.

1. Macho Nacho

De Macho Nacho van Chidóz heeft alles wat je nodig hebt om je volledig te vullen. De nacho chips worden bedekt met twee verschillende soorten traag gegaard vlees: kip en rundvlees. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt dit gerecht verder afgewerkt met guacamole en chipotle mayonaise. Dit is veel meer dan een gewone snack en dat is nu net waar de chefs van Chidóz zo goed in zijn: Mexicaanse classics in een nieuw jasje steken. Een volledig nacho diner met alles erop en eraan kan dus perfect! 

2. Willy Nacho's Mexican Pollo

Nachos zijn lekker omdat ze zo heerlijk kraken. Ze geven net dat tikkeltje extra aan je maaltijd, omdat je in combinatie met vlees of groenten die zalige crunch van de nachos hebt. En daar zijn de koks van Willy Nacho het helemaal mee eens. Zij bereiden dagelijks verschillende maaltijden met nachos. En als je van lekker gekruide kip houdt, moet je zeker kiezen voor de Willy Nacho's Mexican Pollo. Dit gerecht wordt gemaakt met tortillachips, gekruide kipfilet, jalapenos, tomatensalsa, kaas en zure room. Deze schotel komt vers uit de oven, dus de kaas is lekker gesmolten.

3. Nacho Pizza Mexicana

Een nacho schotel die eruit ziet als een pizza. Klinkt dit je als muziek in de oren? Bij 'T Hart Van Breda kun je speciale nacho pizza's bestellen. In plaats van deeg, heb je een bodem van nachos en die worden dan belegd met allerlei lekkere ingrediënten. Kies voor de Nacho Pizza Mexicana en smul van tortillachips met rundergehakt, maïs, paprika, champigons, kruidenroomkaas, bieslook, tomatensalsa en geraspte jong belegen kaas. Deze nacho pizza is even vullend als een gewone pizza en misschien wel nog lekkerder!

4. Nacho's Pobres

A post shared by Hofhouse (@hofhouse_denhaag) on

Bij Mad Mex Hofhouse kun je naast hoofdgerechten ook kleinere snacks bestellen die je met elkaar kan combineren. Op die manier kun je ze delen met je vrienden en heb je toch een volledige maaltijd op tafel. De Nacho's Pobres zijn hier echt de moeite waard. Je krijgt tortilla chips met jalapenos, kaas, guacamole, pico de gallo en zure room. Alle ingrediënten worden dagelijks vers gemaakt door de chefs. Combineer deze heerlijke nachos met de Pollo Con Chipotle. Dit zijn spicy kippenvleugels of empanadas met kaas en maïs en je hebt een overheerlijk Mexicaans feestmaal op tafel.

Zo zie je maar dat je met nachos enorm veel kanten uit kan. Maak er dus meteen een volledige maaltijd van en geniet van een echt nacho diner! Op Deliveroo kun je deze 4 specialiteiten met nachos in enkele muisklikken bestellen.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application