1. Maaltijden-inspiraties
  2. Geen passende wijn voor jouw dinnerparty? Deliveroo to the rescue!
Geen Passende Wijn Voor Jouw Dinnerparty? Deliveroo To The Rescue!

Geen passende wijn voor jouw dinnerparty? Deliveroo to the rescue!

Stel je voor: je bent een hele dag in de weer geweest met het plannen en organiseren van dé perfecte dinnerparty. Boodschappen doen, je uitsloven in de keuken, zorgen voor tafeldecoratie, … En dan als het bijna zo ver is, besef je dat je bent vergeten om wijn te kopen. De supermarkt is al gesloten natuurlijk en die goedkope wijn uit de nachtwinkel op de hoek past echt niet bij jouw heerlijke gerechten. Geen stress! Want op Deliveroo kan je niet enkel fantastisch lekker eten bestellen, maar ook heerlijke wijnen die aan aan huis worden geleverd. Dit zijn onze tips voor de heerlijkste wijnen.

1.La pizza

Bij La pizza in Rotterdam noord eet je de heerlijkste traditionele pizza's gebakken in een op hout gestookte steenoven. En met daarnaast hun heerlijke antipasti en pasta's brengen ze het beste van Italië naar Nederland. Een keuze die La Pizza ook maakte met hun wijnen. Zowel hun vino bianco, vino rosato als vino rosso zijn allemaal pure Italiaanse klasse. Er is voor elk wat wils met onder andere zachte pinot grigio's, frisse Il Borgo DOC en volle Primitivo.

A post shared by S T E P H (@stephanie_ptr) on

2.Gusto

Gusto vind je in het centrum van Rotterdam. Het restaurant zet kwaliteit voorop. Om dat te garanderen kiezen ze zo veel mogelijk voor biologische producten en maken ze alles zelf. Het selecteren van de beste leveranciers, zodat ze kunnen werken met de beste producten, vinden ze heel belangrijk. En dat is niet alleen zo voor de voeding, maar ook voor de dranken die ze aanbieden. Ook hier werd er gekozen voor Italiaanse klasse met als topper hun witte wijn Est!!!Est!!!Est!!!. Past perfect bij hun pizza's of visgerechten.

3.Blije Wijnen

Het concept van Blije Wijnen is zeer simpel: kwaliteitsvolle natuurwijnen - oftewel vin naturel - verkopen aan het Rotterdamse publiek. Natuurlijke wijn zonder chemische toevoegingen in de druiven of de vaten. Niet gefilterd of geklaard en vol van smaak. Ze hebben een mooi aanbod aan witte wijn, rode wijn, rosé en zelfs schuimwijnen. Onze favoriet bij zowel witte of rode wijn is die van Wim Wagemans: Le Bouc a Trois Pattes. De witte wijn is een zachte, fruitige wijn op basis van Chardonnay en Sauvignon. De rode wijn is vol en zacht en past heerlijk bij charcuterie en vlees.

4.BIRD

Bird serveert de heerlijkste pizza volgens de Napolitaanse traditie. Een houtoven, verse producten en veel liefde zorgen voor pizza van topkwaliteit. En daar hoort dan ook de beste wijn bij. Kies je voor een pizza met vis of zeevruchten? Dan combineer je die best met een glaasje witte wijn. Opteer je voor een pizza met vlees of groenten? Kies dan voor een glaasje rood. Hun La Mano - Tinto Mencia Roble is echt heerlijk. Hij heeft een diepe kersenrode kleur, is fruitig en tegelijk kruidig wat zorgt voor een pittige afdronk. Een heel evenwichtige wijn die rode wijn liefhebbers kan bekoren.

A post shared by BIRD (@birdrotterdam) on

Zoals je ziet: de wijn vergeten is nog niet zo een ramp. Want bij Deliveroo staan ze klaar om jouw dinnerparty te redden. Dus ook als je jouw dessert laat aanbranden, terwijl je dit artikel leest ;)    

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application