1. Maaltijden-inspiraties
  2. Hoe ontbijt jij het liefst? Wij hebben donuts en bagels voor iedereen!
Zin In Een Lekker Ontbijt? Met Donuts En Bagels Zit Je Altijd Goed

Hoe ontbijt jij het liefst? Wij hebben donuts en bagels voor iedereen!

Met een lekkere bagel kun je iedereen blij maken. Bagels als ontbijt is de perfecte manier om je dag goed te beginnen. Bagels zijn ronde broodjes met een gat, die belegd worden met diverse ingrediënten. Donuts en bagels worden in Amerika heel vaak gegeten als ontbijt. In Amerika houden ze vooral van bagels met roomkaas en gerookte zalm. Er zijn echter nog veel meer geweldige opties om een bagel te eten. Je hebt zoete bagels met Nutella en banaan, bagels met groenten en bagels met spek en ei.

1. Bagel met Nutella & Banaan

Vind jij het belangrijk om je dag met iets zoets te beginnen? Dan hebben wij de ultieme bagel voor jou gevonden: een bagel met Nutella en banaan! Als je weet dat er 's morgens een bagel met Nutella en banaan voor je neus gaat staan, spring jij meteen vol enthousiasme je bed uit! Nutella in combinatie met banaan is overheerlijk en het smaakt nóg lekkerder tussen een versgebakken bagel. Zo heb jij meteen jouw dosis zoetigheid binnen. Deze lekkernij kun je bestellen bij Bloemers.

2. Bagel a la Tosti

A post shared by Mels. (@melisshubers) on

Bagels zien er bijna net zo uit als donuts omdat ze ook een ronde vorm met een gaatje hebben. Bagels worden echter niet gefrituurd. Het is een broodje dat afgebakken wordt in de oven. Donuts smaken ook heel erg lekker als ontbijt, maar misschien is dat voor sommige mensen toch wat teveel van het goede. Een belegde bagel is dan een beter idee.  Grijp jij 's morgens altijd naar een tosti met ham en kaas? Wissel dat brood dan eens in voor een bagel. Want ja, wij hebben een bagel gevonden die geïnspireerd is op de klassieke tosti. De Bagel a la Tosti van Spargo wordt gemaakt met ham, kaas, tomaat en bieslook. 

3. Golden Girl

Bagels kun je beleggen met frisse en hartige ingrediënten. Op een zomerse dag smaakt een bagel met bijvoorbeeld zalm en komkommer bijzonder lekker. Die kun je niet alleen als ontbijt eten, maar ook als lunch. De Golden Girl is een bagel met geitenkaas, zalm, komkommer, avocado, zonnebloemzaadjes en dille. Allemaal heerlijke zomerse smaken bij elkaar. Deze lekkere bagel kun je bestellen bij Bagel and Juice, waar je ook de beste, verse sappen kunt verkrijgen.

4. Bacon-Egg

Spek met eieren is een echte klassieker. Heb jij een zware werkdag voor de boeg? Dan zijn spek en eieren het ideale krachtvoer. Een bagel met spek en eieren is een leuke afwisseling. De beste bagels van Leiden vind je bij BetterBagels. Hier kun je smullen van bagels met alle mogelijke smaken. Je hebt er zoete bagels met honing en walnoten en hartige bagels met vis, vlees en groenten. De bagel met spek en ei wordt bereid met huisgemaakte eiersalade, knapperig spek en licht gerijpte Hollandse kaas. Wat heb je nog meer nodig?

Of je nu houdt van een zoet, hartig, stevig of licht ontbijt. Bagels zijn er in alle mogelijke smaken en varianten. En ver hoef je het niet te zoeken, want al dat lekkers bestel je eenvoudig op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application