1. Maaltijden-inspiraties
  2. Den Haag: eten voor een prikkie!
Den Haag: eten voor een prikkie!

Den Haag: eten voor een prikkie!

Eten bestellen en goedkoop uit zijn kan soms moeilijk zijn. Roo to rescue! Wij helpen je daar graag een handje bij. Ga naar het label "Lekker eten, goed geprijsd" op de website of in de app en bekijk bij welke restaurants je bij jou in de buurt voor een prikkie kan bestellen.

Brakjes op de bank? Bij Friet District heb je de lekkerste guilty pleasures. Burgers + friet voor € 10,- of een hotdog met wijnzuurkool voor € 5,- ? Dat kan!

Deliveroo

Get the best out of the best bij Baladi. De Libanese keuken is niet ver van huis en staat niet ver van je portemonnee. Een manouche, Libanees plat brood uit de oven, bestel je al vanaf € 4,-.

Deliveroo

Lekker voor brunch & lunch. De lekkerste panini's al vanaf € 4,- en warme brie met walnoten en appel salades al vanaf € 4,95. Wanneer je maag knort gaat bij jou de deurbel! Feel good dankzij Caffè Almondo.

Deliveroo

Lekker eten hoeft niet duur te zijn. Je moet alleen de fijne kneepjes van het bestellen onder de knie krijgen. Daar helpen we een handje bij! En van je hand naar de mond, hmm!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application