1. Maaltijden-inspiraties
  2. Het Deliveroo Weekmenu - Van Maandag Tot Zondag Een Lekker En Gevarieerd Gerecht
Lekker Eten Van Maandag Tot Zondag Met Het Deliveroo Weekmenu

Het Deliveroo Weekmenu - Van Maandag Tot Zondag Een Lekker En Gevarieerd Gerecht

Een gevarieerd weekmenu, vol gezonde en lekkere maaltijden. Dat is fijn na een lange dag, waarop je gezond wilt eten, maar geen zin hebt om zelf in de keuken te staan. Wij stelden een weekmenu samen met zowel vegetarische gerechten als vis- en vleesgerechten. En het goede nieuws is dat je ze allemaal gemakkelijk online kan bestellen. Heb je dus een drukke week voor de boeg? Geen paniek. Op zondag hoef jij niet na te denken wat je de komende week allemaal moet klaarmaken. Ons Deliveroo weekmenu helpt je meteen uit de nood!

1. Maandag - Ossenhaas Lady Steak

A post shared by GiasoneGuo (@evilgiasone) on

We beginnen de week met een lekker stukje vlees. Die eerste werkdag is altijd een beetje moeilijk. Er is dan ook niets zo leuk als thuiskomen, je voeten onder tafel schuiven en een sappig stukje vlees verorberen. De Ossenhaas Lady Steak van The Uptown Meat Club is een steak van dubbeldoel ossenhaas van 150 gram. Je hebt dus nog ruimte genoeg op je bord om je maaltijd aan te vullen met groenten. Bij dit restaurant worden er elke dag andere bijgerechten gemaakt, zodat jij steeds goed kan variëren.

2. Dinsdag - Halve Boerderij Kip

Op dinsdag kiezen we voor kip van de grill. En waar kun je de lekkerste kip bestellen? Bij De Kroon! De Halve Boerderij Kip met kippenlevercreme en structuren van maïs is super lekker. En als bijgerecht kun je kiezen uit salade, gepofte zoete aardappel of huisgemaakte frietjes.

3. Woensdag - Gegrilde groenten met geitenkaas

In het midden van de week lassen we een vegetarisch dagje in. Ons oog viel op een heerlijke salade met gegrilde groenten en geitenkaas. Dit is een salade die toch lekker vullend is door de geitenkaas. En bij Gezondigd krijg je er ook nog twee bolletjes Franse baguette bij.

4. Donderdag - Penne met worstjes en tomatensaus

Een heerlijke Italiaanse pasta gaat er altijd wel in. En van de penne met worstjes en tomatensaus van Alberto Pozzetto begin je meteen te glunderen. De worstjes maken het lekker hartig en de tomatensaus wordt vers gemaakt door echte Italiaanse chefs.

5. Vrijdag - Sushi

Op vrijdag mag je jezelf belonen omdat de harde werkweek er eindelijk op zit. En hoe kun je dat beter doen dat met sushi? Bij Zushi kun je kiezen uit verschillende menu's met nigiri en maki die je lekker kan delen met vrienden of familie.

6. Weekend - burgers of Indiaas

In het weekend mag je wel eens zondigen door bijvoorbeeld burgers op het menu te zetten. De hamburgers van Geflipt zien er echt overheerlijk uit en dat zijn ze ook. En het leuke is dat je hier ook vegetarische burgers kunt bestellen. 

Nog een top ideetje voor het weekend is Indiaas. Een bestelling doen bij Mother India blijft meestal niet bij één of twee gerechtjes. Het is veel leuker om allerlei verschillende schotels te bestellen. En het voordeel is dat dit de dag nadien ook nog super lekker smaakt!

Maak het jezelf gemakkelijk en geniet elke dag van een gevarieerd gerecht zonder dat je zelf moeite moet doen. Je bestelling geef je gewoon door op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application