1. Maaltijden-inspiraties
  2. De 5 leukste eet dates voor de zomer
De 5 leukste eet dates voor de zomer

De 5 leukste eet dates voor de zomer

Aah, de zomer. Love is in the air. De zomer flings vliegen je om de oren. Blote benen, korte rokjes, kleine niemendalletjes, huid die minder bleek is dan in de lente en veel zichtbaar vlees. Ah vlees, het liefst op de barbecue. Van daten komt eten. En wat je date eet is bijna even belangrijk als de schoenen die je date draagt. Leuk op eet date deze zomer? We hebben 5 tips om deze zomer op een leuke date te gaan, met eten zodat je meteen veel over je date kom te weten.

Dé Deliveroo eet date tips voor de zomer van 2017

1. Weet wat je eet op een date

Er zijn sommige dingen die je niet moet eten op een date. Een maiskolf blijft tussen je tanden zitten. Van een enorme hamburger kan niemand een charmante hap nemen. Spare ribs en kippenpoten? Vette handen, vette randen. Dit eten eindigt vaak overal behalve in je mond. Ook kipsaté is vaak lastig om sierlijk van een stokje af te krijgen. Maar laten we eerlijk zijn, who cares?! Als je date er niet tegen kan dat jij met je handen eet zoekt diegene maar een andere date. Omarm het. Bestel alles wat zo lastig mogelijk te eten is en kijk hoe die ander hiermee probeert weg te komen. Nog beter, houd je camera paraat. Wie weet is dat lachen, gieren, brullen over een paar maanden als jullie terug denken aan die eerste date.

Deliveroo

2. Eten = weten

Binnen de eerste luttele seconden op een date weet je altijd al snel: dit kan leuk worden of dit is drie keer niets. Maar de schijn bedriegt. Een date kan leuk ogen totdat hij een rosé met ijs besteld of zij een skinny dairy free decaf soja latte. Wanneer je net denkt, interessant, interessant, bestelt hij in een biefstuk restaurant een geitenkaas salade. Net wanneer je denkt, oké oké, 'lust' zij geen groenten, kaas, vis en lactose. Eten (en drinken) = weten. Bestel na een half uur op date te zijn allebei eten voor de ander wat je denkt dat zijn of haar lievelingseten is aan de hand van jullie eerste indruk. Een alleseter scoort pluspunten, bij gemiemel over geitenkaas weet je snel het gat van de deur te vinden.

Deliveroo

3. Wat de boer niet kent…

Strijk neer in het park. Kleedje, brilletje op je neus en pak de Deliveroo app erbij. Ben je een echte Hollander en bestel je altijd bij hetzelfde restaurant dat ene gerecht wat je kent en lekker vindt? Laat zien hoe avontuurlijk je bent! Doe eens gek. Bestel out of the box. Pak de grootste menukaart van Nederland erbij en bestel (te) gekke gerechten die je niet kent. Er een spel van maken? Raad wat wat is, de verliezer betaalt!

Deliveroo

Minder spannend, maar niet minder leuk…

4. Barbecue in het park

Barbecueën in het vondelpark mag niet meer. Maar al ga je naar een park waar het wel mag, veel rook, rommel en gedoe. Zwarte worstjes, rauwe kip en honger waardoor je je te buiten gaat aan een wit stokbrood met brie. Deze zomer kun je barbecueën als een pro. Benen omhoog en handen in de mauwen. Bestel de lekkerste ribbetjes, een kippetje van het spit of de lekkerste burgers. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is hoe je dit charmant eet op een date.

Deliveroo

5. Brunch it up!

Te vroeg om te drinken? Brunch! De beste date. Vroeg beginnen, heel veel eten en het is zelf gek als je daar niet bij drinkt. Mimosa's, Bloody Mary's, Moscow Mule's. Zolang er maar een 'M' inzit. Heb je nog wat last minute outfit stress en kom je niet aan alle voorbereidingen toe, geen gedoe, Deliveroo. Echt uitpakken? Brunch op een boot! Fancy pantsy. Of fancy rokje, dat kan ook natuurlijk.

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application