1. Maaltijden-inspiraties
  2. Kun Je Niet Kiezen Tussen Chinees Of Indiaas? Ga Dan Gewoon Voor Allebei!
Chinees Of Indiaas? Deze Restaurants Hebben Het Allemaal

Kun Je Niet Kiezen Tussen Chinees Of Indiaas? Ga Dan Gewoon Voor Allebei!

Babi pangang, chop choy, lamscurry, chicken tikka masala of tandoori? Kun je niet gemakkelijk een keuze maken uit al deze aromatische Chinese en Indiase gerechten? Dat hoeft ook helemaal niet! Wij verzamelden voor jou 5 top restaurantjes waar je kan genieten van zowel de Chinese als de Indiase keuken. Stop dus meteen met twijfelen en bestel het gewoon lekker allemaal!

1. Small Asia

Small Asia is een restaurant waar je kunt smullen van een variatie van Aziatische gerechten. Hier vind je lekkernijen uit de Japanse, Chinese en Indonesische keuken. Wil je proeven van lekkere sushirolletjes, een Chinese bamisoep gevolgd door een Indonesische curryschotel, dan is dat geen probleem! De chefs van Small Asia zijn gespecialiseerd in de Aziatische keuken en werken enkel met verse producten en dat proef je ook.

2. Chekiang Garden

A post shared by @xiaofeng3039 on

Op het menu van Chekiang Garden vind je de lekkerste Chinese en Indiase gerechten. De koks hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het bereiden van verfijnde oosterse gerechten. Hier zit je dus helemaal goed voor een geurende curry met eend, kip, rundvlees of vis, babi pangang met ketjap saus, nasi goreng of tjap tjoy met broccoli. Het is allemaal verrassend lekker. Ideaal als je niet wilt kiezen tussen Chinees of Indiaas, maar wilt smullen van allebei.

3. De Kade

A post shared by Nick (@nickhertog) on

En ook De Kade is een fijn adresje met een grote variatie aan verschillende gerechten. Hier vind je een mooi aanbod aan Aziatische en Surinaamse gerechten. Bovendien wordt hier ook rekening gehouden met vegetariërs. Voor ieder wat wils dus. Je kan hier typisch Chinese gerechten bestellen zoals zoetzure eend of tjap tjoy kip, maar je kan ook gaan voor een lekkere roti pannenkoek of voor een Japanse tahoe. En alsof dat nog niet genoeg is kun je ook nog kiezen uit 4 Caraïbische gerechten zoals Nasi Gori Style di Korsou. Genoeg mogelijkheden om je smaakpapillen te verwennen!

4. Tai yu

Bij Tai yu kun je heel wat verschillende oosterse lekkernijen bestellen. Ook de Thaise keuken wordt hier ruimschoots vertegenwoordigd. Zo staat er bijvoorbeeld een heerlijke rode curry met kip op het menu. Maar ook voor een beef teriyaki, babi pangang of een lekkere groenteschotel met champignons kun je hier terecht. Tai yu is een familiebedrijf waar vader Lin al meer dan 20 jaar de lekkerste Aziatische maaltijden klaarmaakt. Je kan hier verschillende kleine hapjes bestellen die je kan delen en daarna smullen van een heerlijk hoofdgerecht.

5. CHANG-i

De koks van CHANG-i bereiden Chinese, Aziatische en zelfs Amerikaanse gerechten. Hier vindt iedereen wel iets naar zijn smaak. Op het menu staan onder meer Japanse loempia's, biefstuk met zwarte peper, chicken teriyaki, Prawns Shanghai Style en dim sum. De chefs van CHANG-i bereiden zowel traditionele gerechten als vernieuwende gerechten, zodat je er steeds nieuwe ervaringen kan opdoen. Wil je een Aziatisch voorgerecht, maar wel een degelijke biefstuk als hoofdgerecht? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mogelijkheden genoeg voor liefhebbers van de oosterse keuken. Laat dus maar meteen een grote Deliveroo bestelling jouw richting uit komen en geniet van een overdaad aan Aziatische hapjes en andere oosterse specialiteiten. 

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application