1. Maaltijden-inspiraties
  2. Soep soep soep en nog eens soep!
Bestel Lekkere Gezonde Soep In Nederland Met Deliveroo!

Soep soep soep en nog eens soep!

De koudere dagen komen eraan en je snakt ernaar je lekker op te warmen? Niets beter dan dat te doen met een heerlijke hete kom voedzame soep. Je bent net thuis na een hele dag werken, naar huis gefietst door de kou plof je op de bank. Je hebt honger, geen zin om te koken maar ook niet om opnieuw de kou te trotseren. Tadaa, hieronder presenteren wij 5 restaurants in onder andere Amsterdam, Den Haag en Utrecht om heerlijke verse soep te bestellen en aan huis te laten bezorgen! Van Vietnamese tot Japanse soepen en natuurlijk ook de typische Nederlandse soepen. En ze zijn nog allemaal gezond ook: BINGO!

1. Pho 91 - Pho

Wist je dat 'pho' soep betekent in het Vietnamees? Pho is een Vietnamese soep op basis van bouillon, die vaak rijstnoedels en rundsvlees bevat. Vandaag bestaan er ontelbare variaties van pho en bij Pho 91 in Amsterdam vind je er wel hele lekkere! Je begint met een basis pho - noedelsoep met sojabonen, smaakvolle kruiden, lente en rode ajuin. Elke noedelsoep vervolledig je met extra ingrediënten, zoals onder andere kip, rundsvlees of verse groenten! Pluspunt, ze hebben zelfs een veganistische pho! 

2. Ngon - Pho

Ngon is een Vietnamees restaurant waar je pho's op authentieke wijze kan vinden. Ngon betekent 'lekker' in het Vietnamees en dat is het ook! De Pho Bo Tai is héél populair met de frisse runderbouillon en fijngesneden ossenhaas, verse groenten en rijstnoedels. Klinkt niet alleen lekker, maar is het ook! 

3. Wagamama - Ramen

Wagamama verwijst in het Japans naar 'iemand die eigenwijs en vastberaden is' en dit vind je ook terug in hun gerechten. Ze serveren al 20 jaar Aziatische gerechten, streven ernaar top kwaliteit te leveren en steeds beter de worden. Bij Wagamama vind je heerlijke ramen en zo brengen ze de verse smaken van Azië naar Nederland.  Ramen is een kom met verse ramen noodles, toppings en garnituur. Probeer zeker de Chicken Ramen: verse noodles in een kippenbouillon, gegrilde kip, seizoensgroenten, menma en lente-uitjes! Hell yeah!

4. Pho Sho by BAUT

A post shared by BAUT (@bautamsterdam) on

Pho Sho by BAUT is een nieuwkomer in Amsterdam en is een delivery only concept van BAUT. Je vindt er de perfecte pho sho's, wat zeg je?! Pho sho: in het Nederlands ook wel een dampende kom noedelsoep genaamd. Elke Pho Sho kan je pimpen met verschillende toppings en typische BAUT-twists. Dompel je onder in deze culturele ervaring en ontdek ingrediënten, als sous-vide beef, garnalen, Chinees omelet, bok choy en Sriracha dip! Smullen verzekerd!

5. Smood

A post shared by Smood Juicebar (@smoodjuicebar) on

Bij Smood vind je vooral ultra healthy smoothies maar ook de klassieke soepen zoals wortelsoep, bietensoep, pompoensoep en zoveel meer. Alle soepen zijn glutenvrij, zonder extra toevoegingen en worden geserveerd met extra croutons. Hmmm…

​Sta je te watertanden na het lezen van dit artikel? Proef je de soep al in je mond? Wacht niet langer, neem een kijkje op Deliveroo en laat de soep thuis bezorgen.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application