1. Maaltijden-inspiraties
  2. De beste pizzabakkers van het land - Wij raden wat jouw favoriete pizza is op basis van jouw lievelingssport!
Ervaren Pizzabakkers Doen Jouw Favoriete Pizza Nog Lekkerder Smaken

De beste pizzabakkers van het land - Wij raden wat jouw favoriete pizza is op basis van jouw lievelingssport!

Doe jij ook niets liever dan elke week een flinke pizza naar binnen werken? Er bestaat dan ook niks anders ter wereld dat zo lekker smaakt als een knapperige pizza met kaas en allerlei lekkere toppings. En dan zeker ambachtelijke pizza's die worden gebakken door ervaren Italiaanse pizzabakkers! Maar wat is voor jou nu dé pizza der pizza's? Een eenvoudige Margherita of kunnen er voor jou geen toppings genoeg op liggen? Wedden dat wij kunnen raden welke jouw favoriete pizza is op basis van je favoriete sport? Ontdek hieronder of we gelijk hebben!

1. Volleybal - Margherita

Jouw favoriete sport is volleybal, een leuke teamsport zonder al te veel ego. En daar hoort een lekkere Margherita bij, een oerdegelijke pizza die niet al te veel geknoei veroorzaakt. Pizza Margherita is de bekendste en ook de oudste pizza ter wereld. Tomaat, basilicum en mozzarella, meer ingrediënten zijn er niet nodig om jouw favoriete pizza op tafel te toveren. De Italiaanse chef van Bocconi werkt enkel met pure en verse producten en bereidt in no time een overheerlijke pizza Margherita.

2. Voetbal - Salame

Als voetballiefhebber heb je graag een vettig hapje tijdens het kijken naar je favoriete match. En dat hapje is zonder twijfel een pizza met veel salami! Zoals de Pizza Salame van Donatello's. Deze pizza is een van de meest bestelde pizza's aller tijden en dat heeft natuurlijk te maken met die overheerlijke en knapperige schijfjes salami. De salami geeft je pizza een extra hartige toets en dat maakt het net zo lekker en ook wel een tikkeltje verslavend.

3. Tennis - Calzone

Voor jou gaat er niets boven een lekker potje tennis. Je kan je helemaal afreageren en er zijn niet al te veel ingewikkelde regels. Na zo'n potje tennis krijg je grote honger en niets kan jou op dat moment meer bekoren dan een heerlijke pizza calzone. Dé ultieme Pizza Calzone vind je bij Fratelli. Dit dubbelgevouwen exemplaar wordt bereid met tomatensaus, mozzarella, ham, salami, champignons en oregano.

4. Basketbal - Funghi

A post shared by Fabian Keizer (@fkeizer_00) on

Basketbal is niet alleen leuk om te spelen, maar ook leuk om naar te kijken. Jij doet dan ook niets liever dan genieten van een spannende basketbal match met een traditionele Pizza Funghi tussen je kiezen. Champignons en pizza zijn een match made in heaven. En dat weten de chefs van Maciotto maar al te goed. Op dit adresje kun je een overheerlijke ambachtelijke Pizza Funghi bestellen. Pizza, check! Laat nu die basketbal wedstrijd maar beginnen!

5. Golf - Gorgonzola

A post shared by irene_jjjung (@irene_jjjung) on

Golfen is lekker ontspannend en je kan tegelijkertijd van de buitenlucht genieten, en dat doe jij het liefst. Jouw favoriete pizza is ongetwijfeld pizza gorgonzola, een eenvoudige pizza met lekker veel kaas! Meer moet dat niet zijn. Bij Paspanizza kun je de beste Pizza Gorgonzola bestellen, lekker vers gebakken op zijn Italiaans.

Hebben wij jouw favoriete pizza goed geraden of eet jij toch liever andere pizza's? Wat je smaak ook is, op Deliveroo vind je tal van lekkere pizza's bij jouw in de buurt!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application