1. Maaltijden-inspiraties
  2. Met Deze Barbecue Gerechten Waan Je Je Weer Helemaal In Zomerse Sferen
4 Smakelijke BBQ Gerechten

Met Deze Barbecue Gerechten Waan Je Je Weer Helemaal In Zomerse Sferen

Wie zegt dat je enkel in de zomer kan genieten van een heerlijk barbecue gerecht? Ook in de winter kun je smullen van lekkere gegrilde ribbetjes en steak. De lekkerste stukjes vlees van de barbecue zijn lichtjes krokant van buiten en nog sappig en mals vanbinnen. En om zo'n onweerstaanbaar stukje gegrild vlees te kunnen eten hoef je helemaal niet in de kou te gaan staan.  Maak het jezelf gemakkelijk want wij gingen voor jou op zoek naar 4 restaurants waar je de smakelijkste stukken vlees van de grill kunt bestellen!

1. BBQ Beef Burger Plate

A post shared by AnnaB (@ahindbrown) on

Een stevig stuk gekruid rundvlees dat lekker wordt gegrild op de barbecue. Dat kan toch smaken. En hoe kun je dat beter eten dan op zijn Amerikaans? Bij Graceland BBQ wordt al het vlees op de traditionele Amerikaanse manier klaargemaakt. Als je hier een BBQ Beef Burger Plate bestelt, krijg je een grote portie gegrild rundvlees, maïsbrood, koolsla, cajun frietjes, augurken en huisgemaakte sausjes. Daar ben je wel even zoet mee!

2. BBQ Beef Ribs

De perfecte spareribs van de barbecue zijn zo gaar dat het vlees bijna van het bot valt en de smaak is boterzacht en lekker kruidig. Net zoals je ze kan eten bij Carnivore Smoke BBQ. Al het vlees wordt hier gerookt gedurende 14 uur, zodat het lekker zacht en knapperig tegelijk is. En de lekkere marinade maakt het helemaal af. De BBQ Beef Ribs die hier op het menu staan hebben toch nog wat beet zodat je al het vlees er lekker kan afknagen. Bij je ribbetjes krijg je traditionele Amerikaanse bijgerechten zoals koolsla, maïsbrood, augurken en saus.

3. Spareribs Menu Sweet Honey

Nog meer perfect gegrilde spareribs kun je bestellen bij Ribsfactory Amsterdam. De spareribs worden eerst uren gemarineerd in een geheime kruidenbouillon en daarna worden ze gaar gegrild op open vuur. Het resultaat is dat het vlees super mals en boordevol smaak is. Heb je grote honger? Kies dan het Spareribs Menu Sweet Honey. De spareribs worden gemarineerd in ketjap en verder op smaak gebracht met gembersiroop, tijm en honing om ze extra lekker en sticky te maken. Daarnaast krijg je nog verse frietjes, zoetzure komkommer, Hellmann's mayonaise en knoflooksaus. 

4. Ribs & Chill Menu

A post shared by BBQ & Chill (@bbqchill) on

En ook bij BBQ & Chill kun je naar hartenlust smullen van lekker gegrild vlees. De koks marineren het vlees eerst voor minstens 24 uur en daarna wordt het op houtskool gegrild waardoor het gaart in haar eigen sappen. Als je dit hoort, krijg je toch spontaan honger? Het Ribs & Chill Menu is een echte aanrader. Dit zijn kalfsspareribs die 4,5 uur lang op de houtskool barbecue gegrild worden tot het vlees van het bot valt. Als bijgerecht krijg je een portie patat of warme maïskolf, 2 sauzen naar keuze en een 'Chillslaw'. Hier worden wij echt gelukkig van!

Stop maar meteen met treuren dat de zomer voorbij is. Met deze overheerlijke barbecue gerechten ben je de koude meteen vergeten. Bestel de lekkerste gegrilde stukken vlees gewoon op Deliveroo en je kan meteen aanvallen!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application