1. Maaltijden-inspiraties
  2. Aziatisch koken op topniveau
Aziatisch koken op topniveau

Aziatisch koken op topniveau

Het verhaal van Kruid & Druif startte in het knusse appartement van Marloes en Erik. Hij was reeds voor zichzelf begonnen en zij wilde iets doen met haar opleiding Hotelschool en Aziatische roots. Al jaren viel het Marloes op dat mensen vaak moeite hebben met de oosterse keuken. Hier wilden zij en Erik dé oplossing voor vinden en dit kookconcept werd verzonnen tijdens een van hun vele brainstormsessies. Welkom bij Kruid & Druif in Den Haag: een winkel waar je terecht kan voor alle soorten en zelf te bereiden Aziatische maaltijden.

Deliveroo

Indonesisch, Japans, Thais, Chinees, Vietnamees, noem het en Marloes  levert het! Zowel op relationeel als zakelijk vlak is ze met Erik een match made in heaven. Hij is een echte ondernemer en zij richt zich vooral op de marketing en sales. Uiteraard is de gedeelde factor lekker eten en drinken. Dit alles brengen ze samen tot uiting in hun eigen zaak. Toen ze startte met het idee van Kruid & Druif waren ze pas een jaar bij elkaar, het bleek al snel een enorm succes.

Deliveroo

De winkel biedt talloze opties om een overheerlijke oosterse maaltijd op tafel te toveren. Ten eerste kan je zelf aan de slag gaan met een uitgebreid maaltijdpakket. Met het bijgevoegde recept en alle ingrediënten kan jij binnen no time een fantastisch Aziatisch maaltje op tafel zetten. De tweede optie is het zogenoemde panklaarpakket. De naam verklapt het al: alles in dit pakket is voorgesneden. Even wokken et voilà… je gekozen gerecht is klaar. Heb je helemaal geen zin om zelf te koken? Dan is er natuurlijk nog een derde optie: take-away. Het 'zelf koken'-pakket, het panklaarpakket en de take-away-gerechten worden bezorgd door Deliveroo. Overigens heeft Kruid & Druif ook een eigen mini-market met verse oosterse producten. Weet je niet veel van de Aziatische keuken? Geen probleem, dan voorzien Marloes en Erik je graag van advies.

Deliveroo

Het concept van Kruid & Druif bestond al voor de opkomst van bedrijven als HelloFresh. Het idee van Marloes was heel vernieuwend en uniek, maar ze is ook dankbaar voor de opkomst van bedrijven als HelloFresh en Marley Spoon. 'Zij hebben de weg vrij gemaakt voor ons concept en ervoor gezorgd dat heel Nederland kennis maakt met de vele voordelen die het biedt. Alles is vers, de ingrediënten zijn precies afgemeten voor het gerecht, het wordt aan huis geleverd én je zet alsnog een echt (eventueel zelfbereide) authentiek Aziatisch gerecht op tafel.

Deliveroo

Hello Kruid & Druif! Dit wil je proberen!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application