1. Maaltijden-inspiraties
  2. Altijd Een Geschikte Studentenhap Binnen Handbereik Met Deze 4 Afhaalmaaltijden
Studentenhap Nodig? Check Onze 4 Favorieten

Altijd Een Geschikte Studentenhap Binnen Handbereik Met Deze 4 Afhaalmaaltijden

Voor het eerst op kamers wonen, daar komt heel wat bij kijken. Je moet je voor het eerst zelfstandig weten te redden en dat betekent ook dat je zelf voor je eten moet zorgen. Je krijgt het natuurlijk heel druk met je studie en je sociale leven, dus elke dag zelf een potje koken lukt misschien niet altijd. Gelukkig kun je ook heel gemakkelijk online een budgetvriendelijke studentenhap bestellen. Of je nu een maaltijd nodig hebt voor je kater, voor tijdens je examens of voor als je een feestje geeft. Hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen.

1. Een snelle gezonde wrap op je eerste dag

A post shared by Vet Gezond (@vetgezond) on

Je eerste dag op kamers is meestal een drukke dag. Je maakt kennis met je medestudenten en je moet je kamer in orde maken. En daar krijg je natuurlijk honger van. Een snelle en gemakkelijke hap die ook gezond is, komt dan goed van pas. De Vincent Vegan Wrap van Vet Gezond is op deze dag een uitstekende keuze. Je kan de wrap gemakkelijk uit je vuistje eten en je krijgt tegelijk heel wat gezonde voedingsstoffen binnen. Deze wrap wordt gevuld met hummus, gegrilde groenten, rucola en pittenmix.

2. Een stevige hamburger om je kater te overwinnen

Af en toe een nachtje zwaar doorzakken hoort ook bij het studentenleven. Het enige nadeel is dat je de dag nadien met een kater zit. En het laatste waar je op dat moment zin in hebt is koken. Meestal heb je op zo'n dag zin in een vettige, grote hap, zoals een stevige hamburger. En die kun je bestellen bij Nico's Burger. De Nico's 100% Beefburger is een burger met rundvlees, coppa, cheddar, zoete ui, verse friet en truffelmayonaise. Na één hap van deze burger, voelt je kater meteen een pak minder zwaar aan.

3. Gezond krachtvoer tijdens de examens

A post shared by frank (@frankvb84) on

Een periode waarin je best een beetje minder gaat feesten is de examenperiode. Tijdens je examens wil je, je voor de volle 100% op je studies focussen en ga je dus niet ook nog eens achter de kookpotten staan. Als je studeert, heb je vooral krachtvoer nodig en kies je dus best voor gezonde voeding. De Chicken Salad die je kunt bestellen bij Healthy for Less is een gezonde salade met lekkere stukjes gerookte kip, ijsbergsla, komkommer, paprika, tomaat, peterselie en rucola. Kortom, een hele hoop gezonde voedingsstoffen die je helpen om nog beter te studeren.

4. Een feestje op je kamer? Kies dan voor pizza!

Na die examens mag er natuurlijk weer gefeest worden. Organiseer je zelf een feestje en moet je naast drank ook eten voorzien? Dan zijn pizza's de beste optie. Iedereen houdt ervan en je kan het gemakkelijk verdelen. De lekkerste pizza's tegen een voordelige prijs vind je bij Aperitivo Leiden. Je kan hier kiezen uit vegetarische pizza's, pizza's met vlees of vis en speciale pizza's van de chef. Voor ieder wat wils dus.

Voor elke gelegenheid, vind je snel een lekkere maaltijd. Of natuurlijk ook als je gewoon geen zin hebt om te koken. Nog meer handige afhaalmaaltijden vind je op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application