1. Maaltijden-inspiraties
  2. 8 x de lekkerste bestelmomenten
8 x de lekkerste bestelmomenten

8 x de lekkerste bestelmomenten

De hele dag van hot naar haar. De dag vliegt voorbij, maar vergeet niet te genieten. Wij hebben acht tips voor de lekkerste bestelmomenten van de dag. Geniet, maar eet niet met mate.

De wekker gaat. Het perfecte begin van de dag... de wekker. Drie keer, vier keer, vijf keer. Lekker snoozen. Oké, let's go. Douchen, haar in de krullers, een soepel werkpak aan en gaan. Dankzij die drie, vier of vijf keer snoozen mis je het ontbijt. Maar dat komt straks wel. Eerst op het fietsje naar kantoor. Mails, meeting hier, meeting daar. Honger! Deliveroo to resque. Binnen een half uurtje staat er een heerlijk ontbijt paraat op je bureau.

Tip 1: de lekkerste maaltijd van de dag, het ontbijt.

Deliveroo

Tip 2: KOFFIE! Do we need to say more?

Ontbijten als een keizer is het halve werk. Dankzij een goed ontbijt sta je de hele dag sterk. Maar mocht het ontbijt je iets te zwaar op de maag vallen en je last hebben van de wel bekende after breakfast dip... bestel dan een koffietje om de ochtend door te komen.

Deliveroo

Tip 3: lunch, dat breekt zo lekker de dag.

Wanneer je buik alweer bijna aan het rommelen is moet je snel beginnen met nadenken over de lunch. Het oog is groter dan de maag. Dus bestel voordat je half Deliveroo leeg shopt. Je kunt een bestelling voor later plaatsen zodat je precies tussen twee vergaderingen door je lunch geserveerd krijgt. Nom nom nom.

Deliveroo

Tip 4: middag snack of zoete trek.

Target gehaald? Verjaardag? Afscheid van een collega? Welkom van een nieuwe collega? Jubileum?  Of gewoon zoete trek? De lekkerste sugar rush kun je bestellen. Zingend de dag door!

Deliveroo

Tip 5: dorstlessend.

Zit de vijf al in de klok? Voor een borrel kun je altijd bij ons aankloppen. Een rosé on the rocks, hippe biertjes van brouwer 't IJ en zelfs Gin Tonics kunnen zo in je hand zitten. Of buik, nog beter!

Tip 6: de borrel.

Maar op een lege maag moet je niet drinken. Hallo nacho's!

Deliveroo

Tip 7: ligt voor de hand. Maar het avondeten!

Lange dag? Bestellen mag! Na een drukke dag langs de supermarkt en eindeloos kokkerellen, pff liever niet. Wel uitpakken, niet moeilijk doen? Sushi! Niet uitpakken, wel heerlijk eten? Sushi!

Deliveroo

Tip 8: toetjes! Ja, meervoud! Toetje hier, toetje daar!

Sushi achter de kiezen, hop, het bankje op. Dekentje erbij, voetjes omhoog. Netflix aan en de eindeloze zoektocht naar een serie of film kan beginnen. Tip voor series: The Bridge, Black Mirror of Narcos. Allen spannend en gevaarlijk verslavend. Tips voor films: Dallas Buyers Club, de Marathon en Ratatouille. Voor ieder wat wils. Heftig, lachen of voor de hele familie! Wanneer je eindelijk een keuze hebt gemaakt en de thee gezet is kan de perfecte avond bijna beginnen. Waarom koekjes of en reep chocolade als je chocolademousse of een brownie kunt bestellen? Yes, please!

Deliveroo

Long not crazy!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application