1. Food-trends
  2. Zielige ijskasten gezocht
Zielige ijskasten gezocht

Zielige ijskasten gezocht

Terug naar huis moeten na een zonnige en ontspannende vakantie is pijnlijk. Thuiskomen en je ijskast (zo goed als) leeg aantreffen is nóg pijnlijker. Zit je nog lekker in die vakantievibes en nog niet toe aan de realiteit van boodschappen doen en koken? Deliveroo is je (vakantie)partner in crime. De maaltijdbezorgservice lanceert namelijk deze zomer de 'welkom-thuis-ijskast-wedstrijd' en steekt zo thuiskomers een hart onder de riem.

Deliveroo

Ben je net terug van vakantie en is jouw ijskast de meest treurige ijskast der ijskasten? Zet hem dan op de foto en deel deze via je Instagramprofiel of –story, tag @deliveroo_nl en vermeld #emptyfridge. De eigenaar van de allersipste ijskast wint een maaltijd ter waarde van €20. Let op: de actie is alleen geldig voor ijskasten uit een van de 13 Deliveroo-steden en meedoen kan alleen via Instagram. De actie loopt van 13 augustus tot en met 3 november waarin er elke week een winnaar gekozen wordt.

Kansmaken op een heerlijke (gratis) maaltijd van Deliveroo? Profiteer dan snel van jouw empty fridge syndrome, zet hem op de foto en geniet nog even net wat langer van je luie vakantie.

En voor je het weet… Is de tafel weer gedekt!

Deliveroo

Meteen bestellen? Lekker!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application