1. Food-trends
  2. Zeg maar dag tegen die sportschool
Zeg maar dag tegen die sportschool

Zeg maar dag tegen die sportschool

Time is ticking! Het wordt langzaam warmer en warmer en de zomer hangt in de lucht. Dat betekent dat de lange broeken worden vervangen door korte rokjes en we ein-de-lijk weer naar buiten kunnen met z'n allen. Dacht je dat je alleen burgers, patat en pizza's kon bestellen? Mooi niet. Op Deliveroo vind je de heerlijkste en gezondste maaltjes en die hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Loua Juicebar

Een verse smoothie, juice of acai bowl is perfect voor een zomers en gezond ontbijtje. Geen inspiratie of zin om zelf in de keuken te staan? Dan ben je bij Loua Juicebar in Utrecht aan het juiste adres! Voor ieder wat wils en helemaal summer ready.

Deliveroo

2. Roll or Bowl

Elke avond een salade in elkaar flansen begint na loop van tijd natuurlijk een beetje te vervelen. Gelukkig vind je bij Roll or Bowl in Eindhoven genoeg lekkere en healthy opties. Ga jij voor de vega tarwe tortilla wraps met tempeh of liever de Latin chicken bowl? Welke je ook kiest, het wordt gegarandeerd smullen geblazen.

Deliveroo

3. Simonis

Een vers stukje vis is altijd een goed idee. En waar kun je dan beter terecht dan bij Simonis in Den Haag? Simonis is sinds jaar en dag hét begrip op het gebied van vis en een absolute aanrader. Laat die zomer maar komen!

Deliveroo

4. Anne & Max

Van een smoothie bowl tot homemade havermout, bij Anne & Max serveren ze ontbijtjes waar je u tegen zegt. Vers, biologisch, gezond en lekker. Wat wil een mens nog meer?

Deliveroo

5. Venkel

Dé saladebar onder de saladebars. Venkel it is! Salades, soepen, sapjes en hapjes. Hier is alles om je vingers bij af te likken. Plaats je bestelling bij Venkel in Amsterdam en neem lekker plaats in het zonnetje, want de sportschool is niet meer nodig met deze toppers. Deliveroo

Zin in nog meer healthy opties? Vind ze hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application