1. Food-trends
  2. WK 2018: who to support and what to eat
WK 2018: who to support and what to eat

WK 2018: who to support and what to eat

We zijn los! Het WK is begonnen. Voor Nederland helaas niet zo boeiend (pijnlijk), maar omdat het toch wel leuk is om af en toe een beetje te supporten helpen we jou bij het kiezen van een land. Want een prachtig divers toernooi wordt het zeker, met maarliefst 736 spelers uit 32 landen. Who to choose, and more important: welke bijpassende gerechten eet je tijdens de wedstrijd?!

1. Marokko

We trappen af met Marokko tegen Iran om 17.00, de perfecte tijd voor een Marokkaans harira soepje als voorgerecht. In dit team doen maar liefst 6 Nederlanders mee. Gewoon geboren in Amsterdam, Enschede, Naarden, Dronten, Blaricum en Den Haag. Kies je favoriete speler en juich gewoon gezellig mee voor Marokko!

Deliveroo

2. Spanje

Niet alleen een favoriet vakantieland van ons Nederlandse volk, er zitten ook genoeg leuke spelers bij. Zoals Pique (de man van…), Iniesta en Silva. Wat Sangria van Ele Tapas op de salontafel en vamos.

Deliveroo

3. België

De rode duivels. Uit een onderzoek van de NOS blijkt dat België tijdens het WK kan rekenen op de meeste steun van de Nederlanders. Dat is toch mooi, die naastliggende landen band. Daaar hoort een Wafel bij!

Deliveroo

4. Argentinië

Absolute tip voor tijdens de wedstrijden van Argentinië: empanadas. Vele voetbalkenners gokken dat Argentinië wel eens de winnaar van dit grootse toernooi zou kunnen worden. Met sterspeler Lionel Messi, die ondertussen 30 is, is het alles of niets.

Deliveroo

5. Ijsland

Met 340 duizend inwoners is ook Island gewoon present. 'Als kleinste land ooit naar het grootste toernooi ter wereld'. Ze mogen dan ook aftrappen tegen de sterspeler van Argentinië, Lionel Messi. Soepie d'r bij, dat geef je kracht.

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application