1. Food-trends
  2. Wij steunen het Wereld Natuur Fonds en zeggen Nee! tegen haaienvinnen
Wij steunen het Wereld Natuur Fonds en zeggen Nee! tegen haaienvinnen

Wij steunen het Wereld Natuur Fonds en zeggen Nee! tegen haaienvinnen

  • Leestijd: 1 min

Bij Deliveroo is het ons doel klanten de weg te laten vinden naar jouw heerlijke eten. Goede kwaliteit, prijs en service zijn allemaal belangrijk voor Deliveroo-klanten, evenals duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Daarom steunen wij het 'No Shark Fin'-pact van het Wereld Natuur Fonds en halen wij haaienvinnen en andere producten met haai van de restaurantmenu's op ons platform. Door de consumptie van gerechten met haai te verminderen, hopen wij samen met het WNF de haaiensoorten in stand te houden en het aantal haaien terug te brengen naar een gezond niveau.

De steun aan het 'No Shark Fin'-pact van het WNF is maar een van de vele initiatieven die wij nemen om een duurzaam bedrijf te zijn. Vorig jaar introduceerden wij een nieuwe functionaliteit voor klanten waarbij bestek aangevraagd moest worden. Door niet meer ongevraagd bestek mee te geven, hebben we plastic afval aanzienlijk kunnen verminderen.

Omdat we niet langer producten met haai aanbieden op Deliveroo, zijn onze menu's automatisch bijgewerkt, en zijn deze gerechten niet meer beschikbaar.

Klik hier, voor meer informatie over het 'No Shark Fin'-pact van het WNF..

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application