1. Food-trends
 2. Wat voor burger ben jij?
Wat voor burger ben jij?

Wat voor burger ben jij?

 1. Avond Arie

Wanneer de werkdag over is kom jij tot leven. Je lievelingsmaaltijd is het avondeten. Daar kijk je de hele dag naar uit, denk je de hele dag over na en wanneer het zover is… uitpakken maar! En dan natuurlijk niet met een lullig burgertje. Nee, alles erop en eraan. Extra toppings, sides en extra saus. Dan ben jij de koning te rijk.

Favoriete burger: Ter Marsch Grande van Ter Marsch & Co.

Deliveroo

 1. Morning Maria

Jij bent die ene collega, vriend of zus die altijd al veel te vrolijk is in de ochtend. Al een halve dag erop heeft zitten als anderen nog aan de dag moeten beginnen. Die ook graag benoemt: "ik ben echt een ochtendmens". Boeeeeh! Hoe hou jij je stil terwijl anderen rustig wakker worden? Stop er een lekker ochtend burgertje in!

Favoriete burger: een burger met ei. Een vers eitje op je burger maakt elke burger tot een ochtend burger. Zoals de Hangover burger van Lombardo's. Absoluut een must have!

Deliveroo

 1. Sporty Spice

Sporten, sporten, sporten. Eiwitten, eiwitten, eiwitten. Het leven van deze burger draait om zijn of haar lichaam. Van shakies tot shots. Van kip tot kwark. Maar een burgertje op zijn tijd? Lekker hoor! Maar dan wel met kip. Lees: eiwit!

Favoriete burger: Long Chicken van Burger King. Kip, ik heb je!

Deliveroo

 1. Fishy Floor

Geen vlees, wel een burger? Geen probleem. Er zwemmen genoeg vissen in de zee… Een gekke meid eet een visje in de zoveel tijd. Jij voelt je als een vis in het water als er ergens een visburger op het menu staat. Nou, bestellen maar!

Favoriete burger: de Zalmburger van de FF in Leiden. Bietenmayo, komkommer. Kommaardoorrr.

Deliveroo

 1. Groene Gerrie

Een groen(t)e burger. Je stemt op Groen Links, rijdt altijd door groen en eet altijd je groente op. De perfecte burger eigenlijk. Groen betekent ook goed voor het milieu. En wat is er beter voor het milieu dan een vegan burger?

Favoriete burger: Kimchi Burger van Vegan Burger Brothers.

Deliveroo

 1. Lintworm Laura

Ben jij er zo eentje die altijd kan blijven eten? Altijd een snack bij de hand. Altijd trek. En de rest trekt het niet hoeveel jij kunt eten. Doe mij nog maar een burgertje! Als favoriete burger eet jij praktisch elke burger met een burger on the side. Hoe meer, hoe beter.  

Een burger is geen burger. Twee burger is een half burger. Drie burger is een echte burger.

Favoriete burger: alles, zoals het er maar veel zijn. Zoals een stapeltje burgers van Geflipt.

Deliveroo

 1. Plain Jane

Rechttoe, rechtaan. Niet spannend, maar gewoon stabiel. Weinig gekkigheid, veel stabiliteit. Geen poespas, gewoon goed. Heerlijk. Weet jij waar je een lekkere burger bestelt? Waarom zou je dan nog een keer iets anders proberen?

Favoriete burger: de Hamburger van Five Guys. Gewoon steengoed. Meer is niet nodig.

Deliveroo

 1. Crazy Swayze

Alle gekheid op een burger? Yes, please! Twee stukken kip in plaats van een broodje? Dit wil jij proberen. Een bitterbal bovenop? Top!

Favoriete burger: The queen of korea van Queens (Beyond Burger). Ziet eruit als vlees, proeft als vlees, is geen vlees. Goed voor het milieu en goed voor jou. Want: mega, mega lekker!

Deliveroo

 1. Wilde Willy

Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen. En dat doe jij! Elke dag opnieuw. Elke maaltijd weer. Elke burger nog eens. Kleurrijk, feestelijk en vele toppings. Een feest voor het oog en de buik. Dat geeft de burger moed!

Favoriete burger: Lamsburger van De Burger in Eindhoven. Extra toppings toevoegen? Yes, you can!

Deliveroo

 1. Skinny Ginny

Wel lekker smikkelen, niet de calorieën. Count memories, and calories. Je geniet van alles, maar met mate. En dat is meer dan prima.

Favoriete burger: Bun-less Burger van The Butcher. Who needs buns when you can have portobello? Precies.

Deliveroo

Er zijn natuurlijk nog heel veel meer burgers. Spaar ze allemaal op Deliveroo.nl!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application