1. Food-trends
  2. Wat bestellen we vandaag?
Wat bestellen we vandaag?

Wat bestellen we vandaag?

Maandag - Healthy all the way

De maandag is weer begonnen, dus: nieuwe week, nieuwe start. De hamburgers worden opzij geschoven en de healthy salades komen tevoorschijn. Van tempeh tot quinoa, zoete aardappel en gegrilde groenten, karige slaatjes met een schijfje tomaat zijn verleden tijd. Bij Deliveroo hebben we genoeg lekker opties die jouw maandag helemaal compleet maken.

Deliveroo

Dinsdag - Besteldag  

Natuurlijk is iedere dag besteldag, maar de dinsdag is extra bijzonder. Op Deliveroo is het iedere dinsdag weer raak en bestel je tijdens de "Tasty Tuesdays" de lekkerste gerechten tegen een nog lekkerder prijsje. Van burgers tot poké bowls, pita's, ribs, kippetjes en desserts. Deze dag staat in het teken van eten en sleept jou de saaie dinsdag door.

Deliveroo

Woensdag - (vegan) Gehaktdag

De woensdag, die breekt zo lekker de week zullen we maar zeggen. Nog twee dagen en dan is het weekend, maar die twee moet je wel zien door te komen. Daarom doen we vandaag niet te moeilijk en maken we het extra lekker. Van vegan tot real meat, laat het vleesch maar komen!

Deliveroo

Donderdag - Aziatisch genieten

Op donderdag nemen we je mee naar het continent van de Pad Thais, springrolls, woks en noodles. Zet die drukke week maar opzij en pak je chopsticks erbij, want op Aziatisch eten zijn we dol bij Deliveroo.

 Deliveroo

Vrijdag - Frietjes friday  

Yes! We hebben de week weer overleefd dus laat dat weekend maar komen. De biertjes zijn al besteld, dus daar hoort een goede bodem bij. Bye bye quinoa salades, hallooooo frietjes.  

Deliveroo

Zaterdag - Brakker dan brak

Pfoe… toch iets te diep in het glaasje gekeken gister? Dan staat deze zaterdag de survival modus aan. Wij helpen je daar graag een handje bij en serveren jou van echte kater killers (sappige burgers, cheese fries, pizza en pasta) tot vitamine C bommetjes (verse sapjes, ginger shots en Açai bowls).

Deliveroo

Zondag - On sundays, we brunch

De zondag is en blijft wat eten betreft toch de lekkerste dag van de week. We zijn weer bijgeslapen van vrijdag en hebben de brakke zaterdag overleefd: tijd voor wat me, myself and I dus. Laat die verse croissantjes, Eggs Benedict, banana pancakes en sapjes maar komen. Brunch is ready!

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application