1. Food-trends
  2. ACTIEVOORWAARDEN GOLDEN TICKET 2019
Algemene Voorwaarden December Golden Tickets

ACTIEVOORWAARDEN GOLDEN TICKET 2019

Deze promotie is opgezet door  Deliveroo Netherlands B.V., Keizersgracht 562, 1017 EM Amsterdam (Deliveroo) i.s.m. meerdere restaurants op het platform.

De promotie:

Deze promotie is geldig van 02-12-2019 - 22-12-2019. Deelname is persoonlijk en de gouden ticket met code kan enkel door de winnende deelnemer gebruikt worden. Deze gouden ticket kan niet worden uitgewisseld voor geld of gecombineerd worden met andere promoties van Deliveroo. De actie geldt uitsluitend voor bestellingen die bij aangesloten restaurants gedaan zijn via de website of App van Deliveroo. Aangesloten restaurants:

Chiapas Taco Cartel Amsterdam & Den Haag Pokay Delft Baladi Den Haag De Resident Den Haag Vegan Doner Dudes Amsterdam Indonesian Warung Eindhoven Sushito Amsterdam Braai Amsterdam Queens Burger Amsterdam Los Pollos Veganos Amsterdam

Hoe claim je je prijs?

Wanneer je een van de gouden tickets bij je bestelling hebt gevonden, dan kan de prijs geclaimd worden door een foto te plaatsen op jouw Instagram (Story) met de gouden ticket en daarbij @deliveroo_nl en het instagram account van het restaurant te 'taggen'. Het restaurant zal dan de code die bij de gouden ticket hoort delen in een persoonlijk bericht aan jou op Instagram. Je Instagram account dient op openbaar te staan, zodat de tag zichtbaar is voor Deliveroo Nederland en het desbetreffende restaurant.

Door de foto te plaatsen op jouw Instagram neem je deel aan de promotie en geef je Deliveroo toestemming om jou uitsluitend over de promotie berichten te sturen op jouw Instagram. Door deelname aan de promotie geef je (bij voorbaat) kosteloos toestemming aan Deliveroo voor redelijke promotionele activiteiten (zoals publiciteit en fotografie).

De prijzen:

De winnaar krijgt met de code besteltegoed op zijn/haar Deliveroo account. Dit besteltegoed is uitsluitend te gebruiken bij het restaurant waar je de golden ticket van hebt ontvangen en bij bestellingen die geplaatst zijn via Deliveroo.

De 1e  prijs bestaat uit €250 tegoed.

De 2e  prijs bestaat uit €100 tegoed.

De 3e  prijs bestaat uit €10 tegoed.

Looptijd:

Het besteltegoed is geldig tot en met:

De 1e prijs - 22-12-2020

De 2e prijs - 22-06-2020

De 3e prijs - 22-01-2020

Divers

Op de promotie zijn deze voorwaarden van toepassing. Door aan de promotie deel te nemen, ga je akkoord met de inhoud hiervan.

Deliveroo behoudt zich het recht voor iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met de voorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens Deliveroo of derden.        

Deliveroo behoudt zich het recht voor de voorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te vullen zonder hiervan een nadere aankondiging te doen. De wijzigen of aanvullingen mogen niet ten nadele van de deelnemer zijn.

Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met Deliveroo Klantenservice via +31 88 3354837 of per e-mail via klantenservice@deliveroo.nl. Op vragen en/of klachten zal door Deliveroo zo spoedig mogelijk worden gereageerd.

Deze voorwaarden zijn onderworpen aan Nederlandse recht.

Bekijk Deliveroo Privacy Policy voor meer informatie over het verwerken van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy rechten.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application