1. Food-trends
  2. Voordelen en tips om nog meer uit jouw Marketeer acties te halen
Voordelen en tips om nog meer uit jouw Marketeer acties te halen

Voordelen en tips om nog meer uit jouw Marketeer acties te halen

  • Leestijd: 3 min

Gemiddeld hebben de restaurants die mee hebben gedaan aan onze landelijke campagne een groei in omzet behaald van bijna 60%. De actie was vrij simpel, de restaurants deden mee met een actie van 20% (of meer) met een minimum bestelbedrag van €15,-. Deze actie is aangezet via de online marketing tool Marketeer, zo hadden de deelnemende restaurants volledig de controle over hun eigen actie. Deliveroo ondersteunde volledig met gelokaliseerde nieuwsbrieven, berichten en stories op social media en natuurlijk met een duidelijke weergave in de app, zoals een in-app-banner, een carrousel en een 'special-offer' tag. Daarnaast hebben we de restaurants voorzien van gepersonaliseerde visuals die de restaurants konden delen via social media.

Wil je meer lezen over de voordelen en tips voor Marketeer? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen voor een restaurant?

-       Je hebt meer controle over promoties en de impact hierop.

Je kan op maat gemaakte aanbiedingen maken en ze via Deliveroo promoten bij de klanten. Marketeer is ontworpen om jou te helpen groeien. Je kan ervoor kiezen om alleen nieuwe klanten aan te trekken of je kan een actie aanzetten die voor iedereen geldt. Zet een actie aan wanneer het rustig is in de keuken of zorg juist voor meer bestellingen tijdens piekuren. Het is allemaal aan jou.

-       Meer controle op jouw prestaties.

We sturen je een prestatierapport per email na jouw aanbieding is afgelopen. Hierin wordt weergegeven hoeveel klanten jouw aanbieding hebben gebruikt en of jouw aanbieding van invloed was op de totale omzet. De groei in klanten en het aantal bezoeken. Wist je dat je met een marketingactie gemiddeld 57% meer klanten, die vervolgens bij je zullen blijven bestellen, aantrekt dan in een normale week?

-       Soms zijn de beste dingen in het leven gratis.

Marketeer is een gratis service, waar je commissie betaald op het netto bestelbedrag, dus je betaalt niets extra.

Tips om nog meer uit Marketeer te halen

 

We raden je aan Marketeer te gebruiken op een manier die jouw bedrijfsstrategie ondersteunt: of dat nu directe bestellingen genereert of merkbekendheid vergroot.

Deel de actie via al jouw social mediakanalen. Restaurants die tijdens de Deliveroo Deal Dagen hebben gepost, hadden gemiddeld 34% meer bezoekers en 21% meer omzet dan de restaurants die niets hebben gepost.

Hoe groter de korting, hoe groter de kans dat klanten een aanbieding gebruiken. Het richten van jouw aanbieding is een geweldige optie als jouw strategie is om nieuwe klanten aan te trekken, maar het geeft eerder een lange- dan een korte termijn resultaat.

Blijf experimenteren en jouw promoties verfijnen om erachter te komen wat voor jou werkt.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application