1. Food-trends
Je kunt nu kiezen voor contactloze bezorging

  • Leestijd: 2 min

Je kunt nu kiezen voor contactloze bezorging

Jouw veiligheid staat bij ons centraal. In verband met de verspreiding van het COVID-19 virus delen we daarom graag de details van een nieuwe functie in onze app met je, waarmee we iedereen die ons platform gebruikt - restaurants, bezorgers en klanten - beschermen.

Het RIVM heeft bevestigd dat de kans dat COVID-19 zich via eten kan verspreiden vrijwel nihil is, maar toch nemen we extra voorzorgsmaatregelen.

Contactloze bezorging

Het minimaliseren van direct contact bij het bezorgen van orders zorgt ervoor dat we iedereen gezond houden. Daarom kun je vanaf vandaag voor "contactloze bezorging" kiezen bij het afrekenen. Als je hiervoor kiest zet de bezorger je eten voor je deur neer, in plaats van het aan je te overhandigen.

Hoe contactloze bezorging werkt:

1.         Kies voor de nieuwe optie "Contactloze bezorging" bij het afrekenen - je bezorger krijgt dan instructies dat het eten voor je deur neer mag worden gezet.

2.         We vragen je om extra bezorginstructies toe te voegen, zodat je bezorger precies weet op welke plek het eten neer mag worden gezet.

3.         Je krijgt een notificatie als je bezorger in de buurt is, met een herinnering dat je om contactloze bezorging gevraagd hebt.

4.         Zodra je bezorger er is zal hij of zij je bestelling voor de deur neerzetten.

5.         Je bezorger zal minimaal een meter afstand houden en wachten tot je je eten in ontvangst hebt genomen.

Je bezorger krijgt ook de mogelijkheid om zelf voor contactloze bezorging te kiezen en zal in dat geval via de app contact met je opnemen.

Dit is voor iedereen een moeilijke tijd. Daarom willen we al onze bezorgers die hard aan het werk zijn bedanken voor hun inzet en voor het helpen van de restaurants en ondernemers in de steden waar zij werkzaam zijn.

We hopen dat deze nieuwe functie zowel jou als onze bezorgers nog meer zekerheid biedt!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application