1. Food-trends
  2. Valt hier nog iets te snacken?
Valt hier nog iets te snacken?

Valt hier nog iets te snacken?

Altijd het terras voorstellen waar ze de beste nacho's serveren? De lunch overslaan om ruimte te hebben voor nog een portie bitterballen? Het liefst het driegangen menu links laten liggen en de hele borrelkaart bestellen? Dan behoor jij zeker tot de echte snacklovers en ben je hier helemaal aan het juiste adres! Van kaastengels tot twister fries, flammkuchen en bitterballen, wij horen dat buikje al rommelen.

Ich möchte einen snackje - Flammkuchen

Op een echte borrelkaart is deze topper niet te missen. Flammkuchen, lekker om te delen, maar ook helemaal prima om zelf te verorberen. Bij Allerhande Kookt in Amsterdam vind je de heerlijkste varianten.

Balletje hier, balletje daar - Bitterballen

Must have op snack gebied; de bitterbal. Altijd een goed idee en altijd even lekker. Bij Dapp Frietwinkel weten ze wel raad met deze goudbruine krokante jongens en serveren ze deze precies op temperatuur, waar jij maar wilt!

Patatje oorlog, maar dan anders - Friet

Friet met de meeste goddelijke toppings, het moet niet gekker worden. Bij Funky Freddy Fries Amsterdam gaan ze helemaal los. Van een plain jane patatje maken zij een crazy creatie met alles erop en eraan. Pulled pork, magic mushrooms of toch de Freddy's nachos, hier kan het niet gek genoeg.

Deliveroo

Ik wil kaas! - Kaasstengels

Het neusje van de zalm onder de snackbars is toch wel Tante Nel in Rotterdam. Van patat met kaviaar tot rivierkreeft kroketten, dit is nog eens culinair genieten. Naast al deze hoogstandjes serveren ze ook de lekkerste oude gouden klassiekers. Kaastengels, kipnuggets of een frikan-nel, alles klinkt als muziek in de oren!

Schaal gevuld met goud - Nacho's  

Watertandend toekijken hoe alle porties nacho's worden uitgedeeld op het terras? Je bent niet de enige! Wie wordt er nou niet wild van een schaal gevuld vol nacho's die zijn afgetopt met guacamole, kaas, salsa, sour cream en jalapenos. Bij GoTaco in Eindhoven vind je de lekkerste Mexicaanse specialiteiten, waaronder natuurlijk het bovengenoemde pareltje.

Spice it up! - Chili gambas

Het lievelingsland van deze snack-aanbidders? Spanje natuurlijk! Het land waar snacken onderdeel is van de dagelijkse bezigheden en waar de tapastenten je om de oren vliegen. Van chili gamba's tot patatas bravas, alles is hier om te smullen. Bij The Bazar in Delft vind je de lekkerste hapjes en maak je jouw avond helemaal compleet.

Deliveroo

Zin in nog meer lekkers? Dan kan je hier terecht!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application