1. Food-trends
Meer bestellingen op Valentijnsdag

  • Leestijd: 2 min

We weten dat Valentijnsdag een van de drukste dagen in het jaar kan zijn voor een restaurant. Als jouw bezorgpartner willen wij er zeker van zijn dat je de beste tools en insights hebt om het aantal bestellingen op die dag op te voeren.

Maak je eigen acties

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om je klanten op Valentijnsdag een verleidelijke deal voor te schotelen. Met onze nieuwe tool Marketeer kun je je eigen acties maken en lanceren in de Deliveroo-app. Jij bepaalt de korting, het minimum bestedingsbedrag, en wanneer de actie begint en eindigt. De actie kan exclusief of openbaar zijn – de keuze is aan jou.

Tot nu toe hebben 82 restaurants een actie aangeboden met Marketeer. Gemiddeld zien ze een stijging van 32% in de verkopen en werven ze 21 nieuwe klanten. Het gebruik is gratis. Wil je het proberen? Je kunt een actie inplannen door hier naar het platform te gaan.

Update je menu met bundels voor twee

Valentijnsdag is voor restaurants het ideale moment om bundels en meal deals voor twee samen te stellen. Als je je menu wilt updaten met Valentijnsdag-bundels, neem dan contact op met je Account Manager.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application