1. Food-trends
  2. Vakantiegeld op? Hier tik je de lekkerste maaltjes op de kop  
Vakantie geld op? Hier tik je de lekkerste maaltjes op de kop

Vakantiegeld op? Hier tik je de lekkerste maaltjes op de kop  

De kantoren druppelden langzaam leeg en de terrassen langzaam vol. Er werd bijgekleurd op het (Spaanse) strand, uitgebreid geborreld en gegeten voor tien. Allemaal leuk en aardig die vakantieperiode, maar de portemonnee heeft het zwaar te verduren. Wil jij nog even in de vakantiesfeer blijven maar laat je bankrekening dat niet toe? Geen paniek, bij ons bestel je namelijk ook de lekkerste gerechten wanneer je on a budget bent.

1. MoodyMonkey - Amsterdam

Van de authentieke smaken van de speciale MoodyMonkey blend word je allesbehalve moody. Hier bestel je namelijk de lekkerste Thaise curries vanaf €8,50. Kieper het bakje om op een mooi bord, en voilà! Vakantiegevoel gegarandeerd. Lekker op de bank met je bord op schoot kan natuurlijk ook.

Deliveroo

2. Ritos - Utrecht

Als je wel eens eerder bij Ritos hebt besteld weet je dit: die burritos zijn gróót. Heb je dus even niet zoveel te besteden maar ook écht geen zin om te koken? Met een Signature Mexican Burrito van €8,90 ben je helemaal klaar. Toch zin in iets lichters? Voor dezelfde prijs kun je er een bowl of salade van maken. Vamos!

Deliveroo

3. Friet District - Den Haag

Avondje toch wat langer blijven hangen en nu met een kater op de bank? Friet District to the rescue! Hier bestel je namelijk een ouderwets lekker frietje mayo met een frikandel voor maar 7 euries.

Deliveroo

4. Frituur Chez Marielle - Eindhoven

Voor wanneer iedereen wat anders wilt eten of voor wie niet kan kiezen: Frituur Chez Marielle. Laat je niet van de wijs brengen door deze naam, chez Marielle bestel je namelijk van alles: van pasta Bolognese tot pannenkoeken, van stamppot tot noodles. En dat allemaal voor minder dan een tientje.

Deliveroo

5. Hamburg - Rotterdam

Een cheeseburger met friet voor maar €11,50, dat klinkt als muziek in de oren! Bij Hamburg in Rotterdam scoor je de lekkerste gerechten voor een prikkie. En vandaag even geen zin in vlees? Ook geen probleem, de meat-free burgers heb je al te pakken voor nog geen €8.

Deliveroo 

Zin in nog meer lekker eten? Kom maar door!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application