1. Food-trends
  2. Vacation mood, vacation food
Vacation mood, vacation food

Vacation mood, vacation food

Vanaf zaterdag gaat voor een deel alweer de herfstvakantie van start! Bij de vakantie mood hoort natuurlijk goed vakantie food. Daar kunnen wij jou vast en zeker een handje bij helpen!

Oma's pannenkoeken

Hoe kan je je vakantie nou beter beginnen dan met een verse crêpe van Cocotte Amsterdam. Bij Cocotte vind je allerlei Franse specialiteiten maar dan in het hartje van Amsterdam. Van zoet tot hartig, ze hebben hier vanalles. Beurre sucre is een van onze favoriet, een crêpe met boter, bruine suiker en kaneel. Zou die beter smaken dan die van je oma..?

Deliveroo

Soepie erbij?

Het begint weer koud te worden en buienalarm draait overuren. Perfect weer voor een warme soep. Bij de Soepkantine in Haarlem is vast wel iets te vinden! Overheerlijke verse en huisgemaakte soepen, van Indiase linzen tot Fransen groentesoep, hier weten ze wel hoe het moet.

Deliveroo

Healthy all the way

Wil je de herfstvakantie gebruiken om je lichaam weer even helemaal te reinigen en tot rust te komen? Bij Juice Brothers ben je zeker aan het juiste adres. Hier vind je de meest verse sapjes en lekkerste breakfast bowls!

Deliveroo

Heb je zin in iets anders? Bekijk al het aanbod op deliveroo.nl!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application