1. Food-trends
  2. De “Try Before You Buy” app update
De “Try Before You Buy” app update

De “Try Before You Buy” app update

Keuzestress! Kun je niet kiezen tussen een heerlijke hamburger, die perfecte pepperoni pizza of een knapperig kippetje? Vandaag eindigt die paniek voor besluiteloze foodies. Trots lanceren wij de nieuwe "Try Before You Buy" functie in onze app.

Na het updaten van de app naar de nieuwste versie (iOs ApRf00L), heb je toegang tot twee gloednieuwe vormen van in-app-food sampling - ruik en proef - zodat je door de menu's van jouw favoriete restaurants kunt bladeren en een idee krijgt van wat er is aangeboden voordat je een keuze maakt.

Deze nieuwste update is vrijgegeven als reactie op feedback van klanten dat het nemen van een beslissing over wat te bestellen steeds moeilijker wordt, de keuze is reuze.

Deliveroo

De Try Before You Buy ruik en proef functie is verkrijgbaar voor iedereen vanaf 1 april, zonder extra kosten.

April Folly, een van onze productontwikkelaren vertelt: "Bij Deliveroo zijn we altijd op zoek naar de beste manier waarop technologie de eetervaring van een klant kan verbeteren, dus we zijn erg verheugd de Try Before You Buy-functie te lanceren. Voor het eerst kunnen klanten een digitaal voorproefje van hun favoriete gerechten krijgen voordat ze zich inzetten, om ervoor te zorgen dat ze 100% tevreden zijn met hun selectie."

Kleding kun je passen, ruilen of terug brengen. In een auto kun je een proefrondje rijden. Parfum kun je testen. Waarom zouden wij nog achterblijven?

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application