1. Food-trends
  2. Zo maak je ook thuis Valentijnsdag speciaal!
Zo maak je ook thuis Valentijnsdag speciaal!

Zo maak je ook thuis Valentijnsdag speciaal!

Of je relatiestatus nou bezet, single of ingewikkeld is, Valentijnsdag is dé perfecte dag om een ander of jezelf te verwennen. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om die spetterende Valentijnsdag ook thuis te ervaren!

Verzorg een driegangendiner

Go all out en bereid een uitgebreid driegangendiner voor je lover, vrienden of jezelf. Geen zin in om zelf in de weer te gaan in de keuken? Laat dan een driegangendiner tot aan de deur bezorgen. Met de Valentine's dinner box voor twee van Bluespoon haal je het Spaanse Valentijns fiesta gewoon in huis. De avond wordt afgetrapt met een selectie aan heerlijke tapas, opgevolgd door het hoofdgerecht: een paella naar keuze. Aan het einde van de avond geniet je nog even na met gekarameliseerde torrijas met rode vruchten en karamel.

Deliveroo

Zeg het met pizza

Als je de liefde niet met woorden kunt uitdrukken, zeg het dan met... Pizza! "The Love Pizza" van Pizza Beppe is hartvormig en wordt bezorgd in een speciale Valentijnsbox. Het liefdespakket is helemaal af met het bijgeleverde kaarsje. Romantiek gegarandeerd!

Deliveroo

Maak indruk met je tafeldek-skills

Trek je mooiste servies uit de kast en drapeer je mooiste tafelkleed: alles voor het restaurant-gevoel. Valentijnsdag is dé gelegenheid om eens een kunstwerk van die eettafel (wellicht inmiddels thuiswerk-tafel) te maken. Ga voor decoratief en functioneel met een uitgebreide bestekset waar je van buiten naar binnen werkt (het bestek dat je eerst gebruikt ligt aan de buitenkant). Strooi als finishing touch nog wat rozenblaadjes op je tafel, dim de lichten en brand een mooi kaarsje. Et voilà!

Houd het bed warm met een brunchbox

Wat is er romantischer dan ontbijt op bed? Maak er een luie zondagochtend van en kies voor een Valentijnsbrunch Box. Zo heb je al je benodigdheden gelijk in huis! Geniet bijvoorbeeld van Vascobelo's Valentine's Box "Un Brunch d'Amour", gevuld met onder andere ambachtelijk brood met gerookte zalm en gepocheerde eieren, verse croissants, cheesecake, yoghurt met vers fruit, champagne en verse jus. Het enige wat je nog hoeft te doen, is terug in bed kruipen!

Deliveroo

Benieuwd naar meer Valentijnsspecials in jouw buurt? Klik snel hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application