1. Food-trends
  2. The story behind the dish: Ramen
The story behind the dish: Ramen

The story behind the dish: Ramen

De blaadjes beginnen langzaam van de bomen te vallen en de temperaturen blijven maar dalen. Wat is er beter tijdens deze eerste herfstdagen dan jezelf te verwennen met een grote kop soep op de bank. En dan hebben we het vandaag niet over zomaar een kop soep, maar eentje die is komen overvliegen uit Japan en waar Instagram nu niet meer omheen kan.

Deliveroo

Not your ordinary kind of noodles

Bij de meeste begint misschien niet meteen een belletje te rinkelen bij het horen van de naam "Ramen", maar een foto van deze heerlijke noedelsoep heeft vast iedereen wel eens voorbij zien komen! De Japanse soep bestaat uit een bouillon waar van alles aan kan worden toegevoegd. De ramen kunnen gegarneerd worden met toppings zoals varkensvlees, een zachtgekookt ei, prei, nori, sesamzaad,  taugé, paddenstoelen, kip, groenten, zeewier, tofu, bosui, paksoi, ga zo maar door.

De noedels in de ramen, waar deze soep zo bekend om staat, zijn niet your ordinary kind of noodles. Deze noedels worden aangemaakt met een mineraalrijk water wat ervoor zorgt dat de noedels lekker smeuïg blijven.

Thank you for this bowl of noodles, Ramen

Bij Wagamama serveren ze de lekkerste Aziatische gerechten, zo ook de ramen soep. Allerlei varianten staan op de kaart, dus keuze genoeg!

Deliveroo

Bij Vatten Ramen weten ze ook wel hoe ze deze noedelsoep moeten klaarmaken. Keuze uit 10 verschillende soorten en allerlei aziatische bijgerechten, kom maar doooor.

Heb je zin in iets anders? Bekijk al het aanbod op deliveroo.nl!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application