1. Food-trends
  2. Tasty Tuesdays
Tasty Tuesdays

Tasty Tuesdays

We hebben de maandag nog maar nét overleefd en nu staat de dinsdag alweer op de stoep. College tot laat, werk wat uitloopt, kids die naar de hockey, voetbal of dansles moeten. We hebben het drukker dan druk en rond half zeven begint die maag ook wel te rommelen. Roo to the rescue! Wij maken van die overhaaste dinsdag jouw favoriete dag. Vanaf deze week staan namelijk elke dinsdag de lekkerste meal deals op je te wachten met kortingen tot wel 20%.

Deliveroo

Een kleine greep uit die onweerstaanbare deals

  1. Temakery - Amsterdam

Pokébowls om van te dromen, die vind je bij Temakery in Amsterdam. En op de dinsdag ook nog eens tegen een prikkie, yes!

  1. 91 Spices - Rotterdam

Even lekker op z'n Indiaas genieten, dat kan je perfect bij 91 Spices in Rotterdam. Tandoori, Chicken Tikka Masala, Kip Madras. Laat die smaakpapillen maar helemaal los gaan. Yum!

  1. Kippig - Utrecht

Verse kip van het spit en de smakelijkste bijgerechten. Kippig in Utrecht weet wel wat lekker eten is en laat jou daar maar al te graag van meegenieten!

  1. Make a dish - Arnhem

Nom nom nom dit is nog eens smullen geblazen. De lekkerste Vietnamese gerechten, helemaal vers voor jou bereid en tegen een wel erg verleidelijk prijsje. Kom maar door!

  1. Editions Deliveroo - Amsterdam / Rotterdam  

Warung Indo, The Fat Dog, Pita Pita Pita en Snaque. Je krijgt onmiddeijk keuzestress bij deze grote jongens. Van uit de slof geschoten hotdogs tot een Indonesische rijsttafel voor twee, die dinsdag wordt gegarandeerd genieten.

Benieuwd naar nog meer heerlijke deals? Die vind je hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application