1. Food-trends
  2. TAART! 5x de beste taarten in Utrecht
TAART! 5x de beste taarten in Utrecht

TAART! 5x de beste taarten in Utrecht

utrecht taart taarten bakkerswinkel doppio anne&max doppio ludwig bananas

Een appel(taart) per dag geeft elk mens een lach. In Nederland zijn we vooral fan van de appeltaart, chocoladetaart, aardbeientaart, kwarktaart, monchou taart, kersentaart, mokkataart en slagroomtaart. Dat zijn er nogal wat! Persoonlijk vinden wij dat taart altijd van toepassing is. Niet alleen bij verjaardagen. Taart na lunch? JA! Taart bij de thee? Ook! Taart als toetje? Of course! Voor alle Utrechters die net zo veel van taart houden: probeer ze bij een van deze restaurants!

1. Bakkerswinkel

In het centrum van Utrecht vind je de Bakkerswinkel. Hier bestel je een punt taart, maar ook voor een scone of een brownie kun je er terecht. Ze beloven hun klanten dat ze alles met plezier en liefde maken, en dat is terug te zien én te proeven. Remark: je kan er ook een high tea pakket bestellen inclusief de huisgemaakte taartjes. Tea party!

Deliveroo

2. Anne&Max

Bij Anne&Max weet je wat je kunt verwachten. Het is altijd goed, en daarom ook zo ontzettend fijn dat ze niet alleen in onze hoofdstad zitten. In Utrecht bestel je originele smaken zoals sinaasappelbrownie maar ook blauwe bessen kokos taart (ook nog eens vegan!).

Deliveroo

3. Doppio

Doppio zegt zelf nogal wat fans te hebben vanwege hun iced cappuccino. Prima combinatie met hun taartjes en muffins. Carrot and cream cake met noten + cappuccino = een genietmomentje.

Deliveroo

4. Ludwig

Tijd voor thee met taart! Of heb je een kleine inkakker? Ludwig heeft goede barista's in huis en een ontzettend goede classic appeltaart, met of zonder slagroom. Mocht je meer in de chocolate mood zijn hebben ze ook een chocoladetaart, die van horen zeggen enorm creamy is.

Deliveroo

5. Bananas

In een van de schattigste straatjes van Utrecht vind je het net geopende Bananas. Het is hun eerste vestiging, en ze maken de heerlijkste taartjes zelf. Ze serveren traditioneel Aziatisch eten als fusion en moderne Aziatische gerechten. Probeer de gembercitroentaart, het bananenbrood of de vegan brownie met walnoot. B-A-N-A-N-A-S!

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application