1. Food-trends
  2. Deliveroo maakt kans op de Foodservice Awards!
Deliveroo doet mee aan de Food Service Awards!

Deliveroo maakt kans op de Foodservice Awards!

Als het goed is heb je afgelopen jaar weer vele hotspots ontdekt. Heb je een nieuwe broodjeszaak of burrito-tent gevonden of ben je meegegaan in de Poké bowl trend

Door het brede aanbod binnen onze wereldwijde keukens heb je hopelijk nog meer lekker eten leren kennen! Daar zijn we maar al te blij mee want we staan voor al die heerlijke smaken en geuren, en die bezorgen we met liefde tot aan je deur(en) (Ah.. rijmt het bijna…)!

Deliveroo doet mee aan de Food Service Awards!

Deliveroo maakt kans op een prijs, en daar hebben we jouw hulp bij nodig. The Roo' staat ingeschreven voor verschillende categorieën van de Food Service Awards. Zorg jij ervoor dat we genomineerd worden?

Maar… wat is het eigenlijk?

De Food Service Awards worden jaarlijks georganiseerd door Q&A in samenwerking met de Horecava en Salesforce. Tijdens deze consumentenverkiezing kan je stemmen op je favoriete winkelketens en maaltijdservices.

Als je kiest voor Deliveroo ben je sowieso al een winnaar met een heerlijke maaltijd, maar wanneer je stemt maak je ook nog eens kans op unieke prijzen. Deliveroo doet mee in de categorieën bezorgplatforms, warme maaltijdbezorging en thuis uit eten. Je beoordeelt bedrijven op meerdere criteria, zoals : het assortiment, het gemak van de app en de snelheid van de riders!

Roo for us!

Heb je afgelopen jaar ook enorm genoten van alle masala's, poké bowls, sandwiches en sushi? Goed zo! We doen enorm ons best om de lekkerste gerechten van je favoriete restaurants tot aan je deur te bezorgen. Wij zijn trots dat je voor ons kiest, ben jij ook blij met ons en heb je Deliveroo altijd al in het zonnetje willen zetten? Wacht dan niet langer en stem hier op ons!

De stemperiode is al gestart en loopt tot 25 november. Op 9 december wordt duidelijk wie de genomineerden zijn, en op 11 januari wordt de (categorie)winnaars bekend gemaakt. Up the Roo!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application