1. Food-trends
  2. Spoor meer klanten aan om van jouw menu te bestellen
Spoor meer klanten aan om van jouw menu te bestellen

Spoor meer klanten aan om van jouw menu te bestellen

  • Leestijd: 2 min

Elke week gebruiken miljoenen klanten de Deliveroo-app om de menu's van 80.000 fantastische restaurants wereldwijd te bekijken. De presentatie van jouw restaurant aan potentiƫle klanten op het platform is een van de meest effectieve marketingtools voor meer bestellingen.

Onlangs hebben we het door middel van personalisatie voor klanten nog eenvoudiger gemaakt om jouw restaurant te vinden wanneer zij er het meeste behoefte aan hebben. Met personalisatie bereikt jouw menu de optimale klant. We maken het voor zowel nieuwe als bestaande klanten nu nog eenvoudiger om gerechten uit jouw menu te kiezen.

We hebben nu bovenaan je menu een carrousel toegevoegd met populaire items om nieuwe klanten te helpen de favoriete gerechten te kiezen. De nieuwe menu-update met populaire keuzes moedigt niet alleen nieuwe klanten aan jouw aanbevolen gerechten te proberen, maar helpt ook de bestelwaarde van terugkerende klanten te verhogen.

Deliveroo wil de beste bezorgpartner zijn door jou te helpen meer bestellingen binnen te halen. We houden de nieuwe app-update goed in de gaten om ervoor te zorgen dat deze nieuwe marketingmethode meer klanten aanmoedigt bij jou te bestellen.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met je Account Manager.

Groetjes,

Team Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application