1. Food-trends
  2. Sharing is caring met Deliveroo for Charity
Sharing is caring met Deliveroo for Charity

Sharing is caring met Deliveroo for Charity

December, een maand van veel. Veel feestjes, veel eten, veel uitgeven. De ene dag nog een kerstdiner bij oma en opa en de andere dag samen met de vrienden gezellig cadeautjes uitwisselen. December, veel eten mag. Kerstdiners, kerstkransjes en oliebollen. Maar dat is niet altijd het geval voor iedereen. En jij kan het verschil maken.

Deliveroo for Charity en de voedselbank

 Deliveroo

Wist je dat... 1 op de 9 kinderen in Nederland met honger naar school gaat? In Nederland 1 miljoen mensen onder de armoedegrens leven? Dat zijn te hoge cijfers en daarom werken wij dit jaar samen met Voedselbanken Nederland. Ieder jaar maken zij 90.000 voedselpakketten om uit te delen aan zij die het het hardst nodig hebben. En dat doen ze met 100% vrijwilligers, van de chauffeur tot de directie.

Wat kan jij doen?

Deliveroo

Geef een maaltijd cadeau aan iemand die dat nodig heeft deze winter. Ga naar een Deliveroo Charity store op de app of de website en kies zelf hoeveel je wil doneren. Het volledig opgehaalde bedrag wordt op 1 januari 2019 aan de Voedselbank gedoneerd. Elk klein beetje helpt en zo bezorg jij ook dit jaar een warme kerst.

Een maaltijd cadeau geven, begint hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application