1. Food-trends
Rider Deals

"Dankzij de restaurantdeal van Sugo heb ik de pizza zelf mogen proberen en weet ik hoe belangrijk het is dat deze écht goed warm is. Ik begrijp nu dus ook dat de bereiding heel goed getimed moet worden wat kan betekenen dat ik daardoor af en toe moet wachten." - Kevin (Rotterdam)

Wist je dat...

...al 102 restaurants door heel Nederland een rider deal aanbieden?

...uit onderzoek blijkt dat het zien van Deliveroo branded gear de #1 reden is dat klanten bij Deliveroo bestellen?

...dat riders Deliveroo branded gear moeten dragen wanneer ze gebruik willen maken van een restaurantdeal, en we op die manier dus extra bestellingen willen stimuleren?

...van alle deals die we aanbieden, de restaurant kortingen by far de #1 meest geliefde deals onder riders zijn?

…wij de restaurant deals maandelijks promoten onder onze actieve rider vloot, welke op het moment bestaat uit 4000 riders?

Wil jij ook meedoen aan deze restaurant deals? Vul dan dit formulier in en geef aan wat voor korting of deal jij zou willen aanbieden. Je Accountmanager neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Bied jij al een restaurantdeal aan? Lees dit! Riders kunnen pas gebruik maken van een deal als ze (tijdens werktijd) hun Deliveroo branded gear dragen en een formulier invullen op hun telefoon. Uit onderzoek is gebleken dat Deliveroo gear de meest effectieve marketing tool is en dat dit kan leiden tot meer bestellingen. Daarnaast zorgt het formulier ervoor dat we het succes van de deals nauwkeurig kunnen meten. We zouden het dus ontzettend waarderen als je hier rekening mee zou willen houden wanneer een rider zijn/haar korting komt claimen. Alvast bedankt!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application