1. Food-trends
  2. Point of Sale Integratie
Point of Sale Integratie

Point of Sale Integratie

  • Leestijd: 1 min

Integreer Deliveroo-orders in jouw kassa

Om het voor restaurants makkelijker te maken om bestellingen te verwerken, zijn wij bezig om onze tablet zoveel mogelijk te integreren met verschillende kassasystemen. Hieronder lees je wat de voordelen zijn voor een restaurant.

Een integratie zorgt voor gelukkigere klanten, want de integratie leidt tot minder kans op ontbrekende of onjuiste items. De hoeveelheid klachten van klanten en de hoeveelheid van bestellingen die opnieuw gemaakt moeten worden zullen flink verminderen. Bespaar op kosten voor het trainen van personeel in boekhouding, want Deliveroo-bestellingen kunnen vanaf nu naadloos naast hun bestaande workflow passen. Jouw team zal meer tijd hebben om in-house klanten te bedienen, zonder de stress van het beheren van bestellingen. Een integratie maakt het voor jouw team gemakkelijker om meer bestellingen te verwerken tijdens drukke tijden. Ook heeft jouw team meer tijd om de bereidingstijden nauwkeurig te beheren om de positie van uw restaurant in de Deliveroo-app te behouden.

Maak jij gebruik van Lightspeed, Cashdesk of Foodticket en wil je Deliveroo hiermee integreren? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met restaurants@deliveroo.nl.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application