1. Food-trends
Plan vanaf nu herhalende marketeer-acties

Plan vanaf nu herhalende Marketeer-acties

Bij Deliveroo zijn we continue bezig met het verbeteren van onze technologie voor onze restaurant partners. Zo hebben wij gemerkt dat er vraag was naar een nieuwe functie in Restaurant Home; het kunnen inplannen van een actie die zich op een vast moment herhaalt.

Vanaf nu kun je herhalende acties aanzetten via Marketeer. Dit houdt in dat je een actie kunt inplannen voor een bepaalde dag met een begin- en eindtijd die zich voor een vaste periode herhaalt. Zo hoef je een actie maar een keer aan te zetten en genereer je voor een langere periode meer bestellingen!

De Marketeer-tool kun je als restaurant gebruiken om je omzet te vergroten. Je zet een actie aan en door de actie verschijn je direct in de aanbiedingen categorie van ons platform. Dit is het meest bekeken onderdeel van ons platform. Hierdoor zien dus veel klanten jouw pagina en plaatsen ze sneller een bestelling bij jouw restaurant. Zo vergroot je je omzet en krijg je meer terugkerende klanten!

Je accountmanager kan samen met je kijken naar je operatie. Zo kunnen jullie afstemmen wat een goed moment zou zijn voor jouw restaurant om een actie aan te zetten. Je kunt hiervoor contact opnemen met je accountmanager.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application