1. Food-trends
  2. Pizza Party Day - Waar wacht je nog op?!
Wat voor pizza type ben jij?

Pizza Party Day - Waar wacht je nog op?!

Pizza lovers, opgelet! Deze vrijdag is het namelijk nationale Pizza Party Day. Ieder jaar staat de derde vrijdag van mei in het teken van één van de lekkerste guilty pleasures die er is, en die eet je natuurlijk niet alleen.

Ain't no party like a pizza party

Schrap de aardappeltjes-vlees-en-groente voor aanstaande vrijdag maar van je boodschappenlijstje en gooi het in de groupchat: Pizza Party Day moet gevierd worden! Van Thick American Cheesy Crust tot Calzone, van Bambino en Bianca tot Spicy Vegan; pizza is voor iedereen.

Mamma Mia, wat een keus. Wil jij ervoor zorgen dat alle gasten op jouw feestje tevreden en met een volle buik naar huis gaan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij zetten alle types voor je op een rijtje.

De Vegan: Pizza Shoarma - Vinnie's Vegan Pizza Amsterdam

Geloof het of niet, Vegan pizza's zijn het helemaal. En nee, dan hebben we het niet over een eenvoudige pizza bodem met wat groente; Shoarma! Knoflooksaus! Kaas! De hele mikmak, maar dan veganistisch verantwoord.

De doe 'ns wat anders gast: Of Je Worst Lust! - De Pizzaplaats Eindhoven

De naam zegt het al, je moet wel van worst houden. Gekruide runder/lams worstjes, romaine sla en munt-knoflook-yoghurt dressing, deze pizza is niet voor je doorsnee Margharita fan.

De Zoetekauw: De Calzone Di Nutella - PizzaBar Rijstlust Tilburg

Genoeg van alle kaas en tomaat? Deze Calzone zorgt voor een dubbeldikke sugar rush, maar die is het dubbel en dwars waard. Mascarpone, Nutella, rode vruchten en poedersuiker, need we say more?

De Insta fan: Garden Veggie - Crust House Pizza Den Haag

Is het een pizza of is het een kunstwerk? Deze goed gevulde groente pizza wordt met zorg bereid en staat ook nog eens leuk op je Instagram feed. Het oog wilt natuurlijk ook wat.

Het luxepaardje: Pizza Carpaccio - De Pizzabakkert Rotterdam

De Chique poes op je party zal zoals velen zwichten voor een gerecht met Truffel. Maak dus dikke vette indruk met dit ronde pareltje belegd met Carpaccio, Truffel saus, Mozzarella, Pijnboompitten, Rucola en Parmezaan.

Pizza Party Ready? Check hier de lekkerste pizza's bij jou in de buurt!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application