1. Food-trends
  2. En de winnaar van de Pizza Contest 2019 is...
De Pizza Contest 2019

En de winnaar van de Pizza Contest 2019 is...

Het waren twee bloedstollende weken waarin 16 restaurants de strijd met elkaar aan gingen voor de mooiste, meest creatieve en lekkerste pizza van Nederland. Stemmen kon via Instagram, en oh boy, gestemd is er. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, en dat is…*drum roll*...even wachten....nog even wachten...

SUGO!

Jawel, Sugo is de grote winnaar van de Pizza Contest 2019. Met maar liefst 63% van de stemmen veroverde de Truffel Ricotta met Italiaanse Ham de titel (en als je 'm hebt geproefd weet je waarom). Voor wie benieuwd is wat je te wachten staat wanneer je deze absolute topper bestelt: Een pizza al Taglio met truffel ricotta, Italiaanse gedroogde ham, walnoten, honing, gekarameliseerde ui en rucola. Yum!

Deliveroo

Over Sugo

Bewoners van Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam zullen wel bekend zijn met de vierkante 'Al Taglio' pizza stukken van Sugo. Deze dikke bodem is niet wat je gewend bent van een doorsnee pizza: het maken van de bodem duurt maar liefst drie dagen (!) en zijn met een lager koolhydraatgehalte en een hoge dosis eiwitten een stuk gezonder. En met de heerlijk verse toppings kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Wil jij de winnende pizza ook eens proberen? Je bestelt 'm deze week in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven met maar liefst 20% korting.

Bon appetito!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application