1. Food-trends
  2. Paas-stress? Wij helpen jou!
Paas-stress? Wij helpen jou!

Paas-stress? Wij helpen jou!

It is (almost) that time of the year again! Extra vrije dagen, zonnig lenteweer, paasontbijtjes hier, paaseitjes zoeken daar. Zo verkeerd klinkt dat niet. Toch hangt er altijd een gespannen sfeertjes wanneer het jouw beurt is om de familie uit te nodigen voor een lekker ontbijtje, brunch of diner. Maar no stress, gelukkig kan je altijd nog uit de voeten met deze toppers die binnen één klik op de knop te bestellen zijn!

1. STACH

Of ze nou aanschuiven voor het paasontbijt, brunch of diner. Bij Stach ben je altijd aan het juiste adres. Voor het ontbijt serveren ze heerlijke verse sapjes. De brunch maak je compleet met broodjes smashed avocado. En een verse rode curry als avondmaal is altijd een goed idee!

Deliveroo

2. Jamin

Ligt je paashaaspak al klaar en kan je niet wachten om de tuin in te duiken op zoek naar al het lekkers wat je hebt verstopt? Vergeet dan vooral niet om je paaseitjes bij Jamin te bestellen. Hier vind je de crème de la crème onder de paaseitjes!

Deliveroo

3. Follia

De lekkerste pizza van Den Haag? Dan roepen ze Follia in koor. Echte Italiaanse toppers uit de steenoven. Perfect voor deze dagen. Wijntje erbij, pootjes omhoog, laat de familie maar komen!

Deliveroo

4. District Brood & Koffie

Vers belegde broodjes, croissantjes, scones en sapjes. Een perfecte brunch is on your way! Bij District Brood & Koffie in Utrecht kan je helemaal los wat betreft het ontbijt en de lunch. Paaskilo's? Wat zeg je?! Laat maar komen al dat lekkers!

Deliveroo

5. Coffeelicious Breakfast & Lunchroom

Zie jij de paasdagen helemaal niet als stressvol, maar juist als een momentje voor jezelf? Dan is een breakfast in bed van Coffeelicious in Rotterdam jou op het lijf geschreven. Van scones tot smoothie bowls, hier heb je van alles om jezelf even lekker in de watten te leggen.

Deliveroo

Hier vind je nog veel meer lekkers!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application