1. Food-trends
  2. Onze helden op de fiets
Onze helden op de fiets

Onze helden op de fiets

Zonder Bonnie geen Clyde, zonder regen geen typisch Nederlandse zomer en zonder riders – geen Deliveroo!

Afgelopen maanden hebben onze riders zich in het zweet gewerkt om zo snel mogelijk jouw heerlijke bestelde maaltijd aan huis te bezorgen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Slecht weer? Regenpak aan, en gaan! Topdrukte? Tandje erbij! Wegwerkzaamheden? Aanpassen en snel een andere route zoeken… Elke maand nomineren we een Rider van de Maand. Dit zijn een aantal van die  fa

Riders van de maand. Een kleine ode aan de bezorger. Nu doen al onze riders het hartstikke goed, maar zijn er wel een paar in het bijzonder die even in het zonnetje gezet mogen worden.

We trappen af met een bedankje aan Harald Mook uit Utrecht. Hij staat erom bekend altijd klaar te staan voor mede riders, en valt wat ons betreft regelrecht onder het kopje 'goed mens''. Hij deed eens 100 orders in vier dagen, en dat is nogal wat!

Deliveroo

Wie ook absoluut in het rijtje thuishoort is Rozj Khorshid, ook actief in Utrecht.  Niet alleen is Rozj een perfecte rider, hij heeft ook nog eens cooking skills in de keuken!

Deliveroo

In de parel van het Zuiden is er ook echt een parel aanwezig; onze Jesse Lokin. Hij onderscheidde zichzelf als echt goede rider door te bezorgen tot in de auto. Toen Jesse erachter kwam dat zijn klant in de file stond, zorgde hij er simpelweg voor dat zijn pasta niet eenzaam en alleen bij de voordeur koud werd. Wat een topper!

Deliveroo

Tom Kraaijeveld uit Eindhoven is een en al positiviteit. Hij wordt omschreven als een luisterend oor en een loyale collega. Het is een bezige bij, heeft pedagogiek gestudeerd en daarnaast allerlei workshops en opleidingsjaren gevolgd op het gebied van subtiel energetisch werk. Hij zegt dan ook zelf te werken bij Deliveroo om het hoofd leeg te houden. Tom, we worden blij van jouw positiviteit!

Deliveroo

Cyrielle Conan is een graag geziene rider bij de restauranthouders in Rotterdam. Ze kletst je de oren van je kop en heeft het hart op de goede plek. Keihard werkt ze voor Deliveroo, en dat wordt ontzettend gewaardeerd!

Deliveroo

Manu Casas heeft zijn prachtige naam te danken aan zijn Peruaanse afkomst, is gek op fietsen en kan makkelijk 170 kilometer per dag fietsen (for the record: de Amsterdamse ring is 32 km!). Hij draait zijn hand dan ook niet om voor een stuk fietsen door alle steden van Nederland. In slechts drie dagen.

Lieve riders, jullie zijn de beste! You make the Roo proud!

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application