1. Food-trends
  2. NEW bij de Roo -  Dit gebeurde er op Deliveroo terwijl je weg was…
NEW bij de Roo -  Dit gebeurde er op Deliveroo terwijl je weg was…

NEW bij de Roo -  Dit gebeurde er op Deliveroo terwijl je weg was…

De kantoren druppelen weer vol, een einde aan het tropenrooster, bruine gezichten worden weer bleek. De zomer is bijna over… (was die al begonnen dan?!) Wij hebben niet stil gezeten deze zomer. Deze nieuwe restaurants heb je gemist terwijl jij met je billen in het zand van Ibiza zat, over Bali aan het scooteren was of Limoncello aan het drinken was in het land van de laars. Last van post-holiday blues? Deze parel helpen je erbovenop!

Ron Blaauw

Met trots kunnen we zeggen dat wij de enige bezorgservice in Nederland zijn met een restaurant met een michelinster op ons platform. Met een paar drukken op de knop kun jij van de boneless Spare Ribs van Ron thuis genieten.

Deliveroo

Niet dat je dit snel wilt wegspoelen, maar mocht je er iets bij willen drinken… Ook qua alcoholische versnaperingen zijn ze goed bezig bij Ron Blaauw. Voor een heerlijke Gin Tonic draaien zij hun hand niet om.

Deliveroo

BAUT

We verwelkomen een rondtrekkend spektakel. Dan hebben we het niet over de Parade maar natuurlijk over 'moving circus' BAUT. BAUT reist van locatie naar locatie en heeft zich nu wederom genesteld in Amsterdam Oost.

Deliveroo

Handenwrijvend Amsterdam Oost, maak je borst maar nat voor de perfecte pho sho's. In alle soorten en maten, geuren en kleuren. Maar ook superbowls waar je u tegen zegt. Een smaakexplosie. Een feestje op je bord en op je tong. Kortom een aanwinst!

Deliveroo

Ter Marsch & Co

Ein-de-lijk ook te bestellen via Deliveroo. Je hoeft de bank niet meer af om een burger te eten die een prijs heeft gewonnen. Ter Marsch & Co valt al jaren in de prijzen. Waaronder winnaar gouden burger spatel 2014/2015, winnaar beste burger van Nederland in 2015 voor 'De Burgeresse' en zijn ze volgens de Esquire de Beste Burgerbar van Amsterdam 2016. Long not crazy!

Deliveroo

Terechte winnaar als je het ons vraagt. Een burgerbar die je moet proberen dus. Friet met truffel mayo erbij… man! Best. Meal. Ever.

Da Portare VIA

Ook deze pizzeria was het wachten waard. In Den Haag konden we al even genieten van de pizza's van Da Portare VIA. Maar sinds deze zomer plukken ook Amsterdam en Utrecht hier de vruchten van… uhhm pizza's.

Deliveroo

Da Portare VIA is ooit klein begonnen met als missie de beste houtoven pizza's te bakken. Aardig gelukt vinden wij! De absolute aanrader is de Tartufo pizza.

 Deliveroo

Dit is een kleine greep uit de vele nieuwe aanwinsten van deze zomer. Benieuwd wat er verder nieuw is in jouw buurt? Kijk op onze website! New is always better.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application