1. Food-trends
  2. Motiveer riders met een extraatje
Motiveer riders met een extraatje

Motiveer riders met een extraatje

  • Leestijd: 2 min

Rider Deals

Bij Deliveroo hebben we onze klanten, partner restaurants en natuurlijk onze rider vloot hoog in het vaandel staan. Onze rider vloot bestaat uit 2000 riders en spelen een belangrijke rol in alles wat we doen. Het is heel belangrijk voor ons dat de riders jullie eten met veel plezier, motivatie en toewijding bezorgen. Uiteindelijk willen we de service bieden die jullie en de klant verdienen. Om deze reden hebben we samen met ons Operations Team een project opgezet om riders gemotiveerd te houden. Deel van dit project zijn onze Rider Deals. Rider Deals geven de riders de mogelijkheid om gratis drankjes, kortingen en andere extraatjes te krijgen bij partner restaurants. Op deze manier krijgen ze de kans om jullie heerlijke eten te proeven en om een idee te krijgen van wat ze eigenlijk naar de klanten brengen. Daarnaast kan het de connectie tussen restaurant en rider versterken, waardoor ze mogelijk meer orders accepteren en zelf vaker eten bestellen, who knows?

Op dit moment hebben we al 60 restaurants die meedoen, maar we zouden hier heel graag meer aan toe willen voegen. Wagamama geeft bijvoorbeeld gratis CLIF Bar energierepen weg aan riders die een order ophalen bij hun restaurants. Dit geeft riders een extra boost tijdens het werk en het is een fantastisch moment voor het restaurant en de rider om in contact te komen (mocht je meer willen weten over deze promotie, ga dan snel naar onze RooCommunity).

Wil je deel uitmaken van onze Rider Deal Restaurant groep? Wil jij dat jouw restaurant gepromoot wordt op onze RooCommunity website en de Rider Nieuwsbrief? Geef je dan snel hier op!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application