1. Food-trends
  2. De allerbeste vegetarische gerechten bij Deliveroo
De allerbeste vegetarische gerechten bij Deliveroo

De allerbeste vegetarische gerechten bij Deliveroo

Vegetarisch eten wordt steeds populairder in Nederland. Sommige populaire gerechten, zoals de klassieke pizza margherita, zijn natuurlijk al vegetarisch. Maar ook steeds meer verrassende alternatieven voor traditionele vleesgerechten zijn in trek. We zetten de meest bestelde vega gerechten bij Deliveroo voor je op een rijtje!

Perfect gegrilde Vegan Cheeseburgers

De Royal Melt van Vegan Burger Brothers is al twee jaar op rij het meest bestelde vegetarische gerecht bij Deliveroo en is ook nog eens vegan. De iconische vegan burger (afgebeeld) wordt geserveerd op een zwart sesambroodje met jalapeños, een dubbele laag vegan cheddar van Violife, knapperig gegrilde uien, augurken, tomaat en Sriracha mayonaise.

In samenwerking met Vegan Burger Brothers en Violife kun je de Royal Melt gratis komen proeven bij de Vegan Teststraat (27 en 28 maart van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Club Atelier Amsterdam - enkel toegankelijk voor auto's). Of laat hem lekker gratis bezorgen via Deliveroo: van 22 maart tot 4 april krijg je gratis bezorging op Vegan Burger Brothers bestellingen vanaf €10, met code FREEDELIVERYVBB21

Deliveroo

Surinaamse Roti Vega Kip

De Kade in Rotterdam biedt naast traditionele Aziatische en Surinaamse gerechten ook vegetarische alternatieven. Een populaire keuze is de Roti Vega Kip, bereid met vegetarische kipstukjes, aardappelen, kousenband en natuurlijk de roti plaat. Je kunt door en door genieten van je favoriete gerechten zonder vlees!

Loaded Nacho Fries

De vrienden van Freddy Fryday in Amsterdam zijn gespecialiseerd in het bereiden van huisgemaakte loaded fries. Groot favoriet is Freddy's Nachos variant: verse frieten met guacamole, crème fraîche, tomatensalsa, en rode uitjes. Wij krijgen er een fiesta-gevoel van!

Klassieke Pizza Margherita

Eén ding is zeker, je zit altijd goed met een traditionele pizza margherita! Bij A Ora Pizza in Den Haag weten ze zich wel raad met deze klassieker: de verse pizza met mozzarella, tomaat en basilicum heeft het hart van menig Hagenaar en Hagenees veroverd.

Vegetarische Griekse Gyros

Meat & Greek in Amsterdam biedt een vegetarisch alternatief voor het traditionele vleesgerecht: Green Gyros! Het zalige gerecht inclusief vegetarische kip is te bestellen als pita en pita dish. Laat je creativiteit de vrije loop met toppings naar keuze.

Deliveroo

Benieuwd naar meer vega gerechten bij jou in de buurt? Klik snel hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application