1. Food-trends
  2. Maak het klanten makkelijk om je restaurant te vinden
Maak het klanten makkelijk om je restaurant te vinden

Maak het klanten makkelijk om je restaurant te vinden

Elke week gebruiken miljoenen klanten de Deliveroo-app om de menu's van 80.000 geweldige restaurants van over de hele wereld te bekijken. Met zoveel keuze willen we zorgen ervoor dat klanten eenvoudig de gerechten vinden die ze zoeken.

We hebben het klanten nu gemakkelijker dan ooit gemaakt om je meest geliefde gerechten te vinden door een nieuwe carrousel 'Populaire gerechten' en een carrousel 'Aanbevolen voor jou' toe te voegen aan de Deliveroo-app.

Aanbevolen voor jou

De carrousel 'Aanbevolen voor jou' toont klanten een gepersonaliseerde lijst met restaurants op basis van hun bestelgeschiedenis. Nu we restaurants tonen waar die klanten waarschijnlijk willen bestellen, verbeteren we de gebruikerservaring en bereiken nieuwe klanten je restaurant omdat ze met behulp van dit platform hun keuze kunnen maken.

Populaire gerechten:

De carrousel 'Populaire gerechten' toont klanten gerechten die populair zijn in hun omgeving om ze te helpen beslissen met bestellen. Om weergegeven te worden in de carrousel 'Populaire gerechten' moet je foto's van je gerechten hebben. Foto's van slechts 10% van de gerechten op je menu kunnen je algehele verkoop al verhogen met 12%.

De toevoeging van deze twee nieuwe carrousels aan de Deliveroo-app zal de klantervaring enorm verbeteren en geeft je meer ruimte om jezelf te laten zien in de app.

Heb je vragen over het nieuwe ontwerp van onze app, neem dan gerust contact op met je accountmanager.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application