1. Food-trends
  2. Liefde is… je frietjes delen
Liefde is… je frietjes delen

Liefde is… je frietjes delen

Een van de meest liefdevolle dagen hangt eindelijk weer in de lucht! De dag waar we vol smacht hopen dat er een anonieme bos rozen wordt bezorgd, een prins op het witte paard buiten staat of we thuis mogen komen in een huis vol waxinelichtjes. Vier je Valentijnsdag dit jaar met de liefde van je leven: eten. Wij helpen jou om er een meer dan perfecte avond van te maken, single of tot over je oren verliefd, lekker eten is altijd een goed idee.

Menuutje voor twee

Salsa Shop is altijd een goed idee. En zeker door deze heerlijke Valentijnsactie die ze hebben dit jaar. Een menuutje met twee chicken burritos, twee drankjes, tweemaal de tortilla chips met dip en twee repen Tony Chocolonely's. Voor € 35 euro ben je helemaal klaar. Bittere tijden als student, willen uitpakken met een mooi cadeau of het gewoon een beetje simpel houden dit jaar. Bij Salsa Shop ben je aan het juiste adres!

Deliveroo

De ultieme verwennerij

Een heerlijke zoete versnapering op Valentijnsdag. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? The Pancake Bakery is de oudste pannekoekenbakker van Amsterdam en naar familierecept worden dagelijks de lekkerste pareltjes bereid. Van Amerikaanse tot Groenlandse pannenkoeken, hier hebben ze zeker voor ieder wat wils. Laat die date-night maar beginnen!

Deliveroo

Lady en de Vagebond

Samen slurpend een spaghettisliert naar binnen werken klinkt onwijs romantisch, maar het kan beter. Bij Spaghettata in Rotterdam kan je genieten van een heerlijk vers bereid bord spaghetti, die je natuurlijk heel liefdevol met elkaar kan delen, maar wij begrijpen ook heel goed dat je hier makkelijk een heel bord alleen van op kan.

Deliveroo

Pyjama party in stijl

Nog opzoek naar het perfecte cadeau voor je geliefde. Bij America Today weten ze daar wel raad mee! Naast het scoren van een top cadeau, maak je ook nog eens kans op een voucher ter waarde van € 25 euro bij Deliveroo. Tag je lover of best friend onder de foto van @america_today en volg hen op Instagram. Wie weet win jij deze heerlijke voucher en scoor je meteen een leuk presentje. Twee vliegen in één klap!

Deliveroo

Hoe rozer, hoe beter

Als je een meisje echt helemaal gek wilt maken ben je bij Ben & Jerry's aan het juiste adres. Hier kan je nu speciaal voor Valentijnsdag de Ben & Jerry's love pint bestellen waar je een persoonlijke boodschap op kan schrijven. Ja let op, dit is gekarameliseerd suiker roomijs (whaaaat!!) met roze choco-karamel chunks, een koekjes swirl en een roze chocolade topping. Liefde gaat door de maag zeggen ze toch.

Deliveroo

Eat your heart out! Klik hier voor meer lekkers.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application