1. Food-trends
  2. Let’s go VRIJMIBO!
Let’s go VRIJMIBO!

Let’s go VRIJMIBO!

Eindelijk... de dag waar je al de hele week naar uit kijkt. Maandag leek deze dag nog zo ver weg. Dinsdag was een soort maandag #2, woensdag kon je weer een beetje positief denken en op donderdag begint het altijd al te kriebelen. Maar vandaag, vandaag is het weekend in zicht. En wat is nou een betere manier dan het weekend in te gaan met een goede borrel. Het idee achter de vrijmibo is natuurlijk om je collega's beter te leren kennen, stoom af te blazen en in een ontspannen sfeer nog even wat te drinken. Dus niet: binnen een uur, zonder avondeten, met een stuk of wat biertjes achter de kiezen je ietwat stijve baas vertellen dat je haar zoooo'n leuk mens vindt.

Feitje over de vrijmibo: toen de economische crisis begon nam de populariteit een beetje af, doordat veel bedrijven het besloten af te schaffen. Nu betere tijden in zicht zijn, mogen deze ook best gevierd worden. En als je het doet, dan doe je het goed! Verwen je(zelf en) collega's door lekkere hapjes en drankjes (!) te bestellen.

BIT-TER-BAL!

Must have op elke borrel: de bitterbal. Bij van Dobben maken ze ze nog op een ambachtelijke manier, en voor minder dan een euro heb je al zo'n lekker warm dampend balletje van rundvlees met een krokante omhulsing. Mosterd of mayonaise erbij, allebei een hele goede combinatie. En omdat van Dobben ook dondersgoed weet dat er geen andere dag zo verleidelijk is om een bitterbal te eten dan op vrijdag, hebben ze komende 4 vrijdagen* Free Delivery!

Deliveroo

Good people drink good beer

Het wordt op kantoor nog wel eens vergeten, omdat het eigenlijk pas in de middag prioriteit krijgt. En dan is het al bijna tijd voor de borrel. Over welke key ingredient hebben we het? BIER natuurlijk! Koud zetten moet op tijd, want niks zo teleurstellend als een lauw biertje. Bij Brouwerij het IJ weten ze alles over ijskoude (speciaal)biertjes en bezorgen deze met extra veel liefde op de vrijdag. Tot zo!

 Deliveroo Nachos Muchachos

In het zonnige zuiden vind je Willy Nacho. De naam verraad natuurlijk alles al, hier vind je onze driehoekige smakelijke vrienden! Zo uit de oven geschoven met kaas, tomatensalsa, kaas en zure room… Man man man. Daag die ene collega uit om er jalapeños, ja die ene wie het zweet al uitbreekt bij een beetje peper op zijn eitje, erbij te eten en let op zijn gezichtsuitdrukking!

Deliveroo

In het lijstje van nacho's mag  't Hart van Breda niet ontbreken. En wel hierom: nacho pizza!

Deliveroo

Let the evening be(gin)

Ron Blaauw stelt nooit teleur. Naast hun overheerlijke boneless spareribs bezorgen ze ook alle ingrediënten waarmee je een heerlijke Gin Tonic kunt maken. Vier keuzes, alle vier even hard genieten. En even gevaarlijk. Leuk om te weten: gin werd uitgevonden door een Nederlandse dokter als medicijn tegen meerdere kwaaltjes. Of je na een Gin Tonic je veel beter gaat voelen weten we niet, maar genieten is het wel! Cheers!

  Deliveroo

Wine-o-Clock

Een vol glas wijn aan het einde van de dag slaat niemand af. Geen zin in het volle gevoel van bier en wel ruimte voor de borrelhappen? Dan kun je altijd bij Grapedistrict terecht. Hier hebben ze niet alleen een grote selectie witte, rosé en rode wijnen maar ook een heerlijke prosecco. Dus reden om wat te vieren? Sales target gehaald op kantoor? BUBBELS!

 Deliveroo

 Hummus, hummus, hummus!

 Op alleen een bitterbal, kaasstengel of vlammetje kan men niet leven. Op een been kan men niet lopen. Leg een goede bodem met hummus! Lekker dubbel dippen tot je vol zin. Laat de hummus tentjes nou als kikkererwten uit de grond springen! Van, in Amsterdam, Sir Hummus tot De Hummus House. Van Juuls Hummus in Utrecht tot Topkapi in Scheveningen. Van Bertmans Diner in Rotterdam tot Mezze in Leiden. De keuze is reuze!

Deliveroo

Meer keuze, meer eten? Kijk op Deliveroo.nl!

* Tot en met 28 oktober 2017.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application